close

Rogier Burwinkel Hoofd Jeugdcoördinator Onderbouw!

Na een jarenlange zoektocht kunnen we als bestuur en jeugdbestuur van Hilvaria met trots Rogier Burwinkel voorstellen als Hoofd Jeugdcoördinator Onderbouw!

Rogier gaat, zoals omschreven in ons nieuwe jeugdbeleidsplan, zich vooral bezig houden met de correcte uitvoering hiervan. Dit betekent dat we, enkele jaren na Arno Timmermans, een nieuwe eindeverantwoordelijke hebben gevonden voor de uitvoering van het technisch jeugdbeleid binnen onze jeugdafdeling onderbouw. Vanaf de smurfen/oefengroep tot en met de JO12 categorie.

Rogier stelt zich kort even voor en we wensen hem heel veel succes!

Ik ben Rogier Burwinkel, 45 jaar en heb samen met mijn vrouw Linda 2 kinderen. Zoon Vince voetbalt in de JO9 en dochter Valèrie hockeyt bij HCH in de MO10. Sinds een jaar zijn we woonachtig in het mooie Hilvarenbeek, en ben dus betrekkelijk nieuw in het dorp. 

Voetbal is m'n grote passie. Zelf heb ik jarenlang op niveau gespeeld bij diverse clubs en heb ik ook een aantal jaar bij een BVO gevoetbald. Vanuit mijn vorige club ben ik ook betrokken geweest bij de onderbouw en begeleiding van de verschillende jeugd (selectie) teams.  

Vanaf dit seizoen speel ik bij Hilvaria op vrijdagavond de 35+ competitie. Daarnaast coach ik op zaterdag de JO9-2 en verzorg ik de training op woensdag. De mannen beter maken en hen zien te ontwikkelen qua persoonlijkheid en techniek is wat ik echt leuk vind. Maar bovenal met z'n allen op zaterdag een leuke wedstrijd spelen, daar haal ik veel voldoening uit. Je zal me regelmatig bij de verschillende teams tegen gaan komen om zelf te zien welke spelers/speelsters er bij ons op onze velden rondlopen. Dus mocht je iets willen weten, spreek  me gewoon een keertje aan.

Meer nieuws chevron_left