Lidmaatschap

Contributiegelden

Contributiegelden

Rustend lid € 45,-
Smurfen € 30,-
F-oefengroep € 65,-
35+ en 45+ € 95,-
t/m JO-13 € 145,-
JO-14 t/m JO-19 € 155,-
Senioren € 190,-
Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden van nieuwe leden kan gedurende het hele seizoen. Nieuwe leden mogen altijd eerst twee proeftrainingen volgen. Hiervoor kun je aanmelden via het contactformulier bij Contact op deze website. Wordt na de twee proeftrainingen besloten dat je lid wilt worden, vul je het aanmeldformulier in onderaan deze tekst. Bij S.V. Hilvaria is geen inschrijfgeld verschuldigd voor nieuwe leden. Lees voor het inschrijven het onderstaande reglement door welke u vindt naast het aanmeldformulier. Het ingevulde aanmeldformulier kunt u mailen naar ledenadministratie@hilvaria.nl.
Aanmeldformulier PDF Informatie aanmelden nieuw lid PDF
Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen doorgeven

Geef wijzigingen altijd direct door via het wijzigingsformulier onderaan deze tekst. Gebeurt dit niet, dan zullen belangrijke berichten van S.V. Hilvaria op het verkeerde (e-mail)adres worden bezorgd, kunnen we u misschien niet snel telefonisch bereiken wanneer nodig en zal de contributie misschien van het verkeerde rekeningnummer worden afgeschreven. Foute gegevens kunnen dus zorgen voor een hoop administratieve rompslomp, geef wijzigingen dus tijdig door! Het ingevulde wijzigingsformulier kunt u mailen naar ledenadministratie@hilvaria.nl

Wijzigingsformulier PDF
Opzeggen

Opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap kan slechts met ingang van een nieuw verenigingsjaar. Wanneer je het lidmaatschap op wilt zeggen, doe dit dan uiterlijk op 01 juni van het lopende seizoen. Maak het lopende seizoen altijd af, zodat je andere spelers hiermee niet dupeert. De opzegging van u of uw kind kunt u doen via het opzegformulier onderaan deze tekst. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar ledenadministratie@hilvaria.nl. Als wij het opzegformulier niet tijdig ontvangen, dan wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor het volgende seizoen en wordt ook de contributie weer geïncasseerd. Tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap is slechts mogelijk in bijzondere gevallen, welke uitsluitend ter beoordeling zijn van het bestuur van de S.V. Hilvaria.

Opzegformulier pdf
Club van 100

Club van 100

De Club van Honderd is opgericht met het doel geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten vooral ten behoeve van de jeugd en in de algemene en sociale sfeer. De keuzes voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het Hoofdbestuur en de Jeugdcommissie gemaakt. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld. Het lidmaatschap van deze Club van Honderd zorgt tevens voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub. Voor de bijdrage van 50 euro wordt een goed mogelijke besteding gezocht. Nieuwe leden kunnen zich eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze tekst. Lees voor het inschrijven de onderstaande aanbiedingsbrief door welke u vindt onder het aanmeldformulier. Het ingevulde inschrijfformulier kunt u mailen naar info@hilvaria.nl.

Aanmeldformulier Club van 100 PDF

Aanbiedingsbrief Club van 100 PDF
Trainingsschema

Trainingsschema

Download hieronder het trainingsschema

Trainingsschema
Jeugd Info Gids

Jeugd Info Gids

Download hieronder de jeugd informatie gids

Jeugd Info Gids
Barboek

Barboek

Download hieronder het rooster voor de bardiensten.

Barboek

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites