close

Aanmelden als lid van Hilvaria

Vul onderstaand formulier om je aan te melden als nieuw lid van Hilvaria.
Een aanmelding van een 7-jarige of ouder voor 1 mei is zeker van een plaats in een wedstrijdteam voor het eerst volgende seizoen, na 1 mei wordt er gekeken of er nog plaats is in een team, wel kan elk nieuw lid direct mee trainen met een team. Een aanmelding is mogelijk vanaf 4 jaar. 
Een jeugdlid mag voor inschrijving twee proeftrainingen volgen.

Aanmelden proeftraining  Informatiesheet nieuw lidGeslacht *** Let op! Wanneer je 14 jaar of ouder bent, dien je ook het nummer van je legitimatiebewijs te vermelden


De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.


Ben je al lid geweest bij een voetbalvereniging? *

Heb je al proeftrainingen gevolgt? *

Vrijwilligers taken

S.V. Hilvaria is een vereniging. Dit betekent dat de club draait op de inzet van vrijwilligers. Wij vragen je dan ook vriendelijk of je bereid bent, om naast het betalen van contributie en het op toerbeurt rijden bij wedstrijden, je actief in te zetten voor de vereniging. Hieronder kun je aangeven wat je voor de vereniging wilt gaan doen. Het bestuur of iemand van de betreffende commissie neemt dan contact met je op.