Over Hilvaria

Algemeen

Algemeen

Sportvereniging Hilvaria is opgericht op 1 augustus 1932 en al 85 jaar een begrip in de Beekse gemeenschap. Hilvaria is dan ook de enige, echte officiële voetbalvereniging van Hilvarenbeek. Ze heeft een bloeiende seniorenafdeling, een groeiende jeugdafdeling en wil sportieve prestaties koppelen aan een gezellige Brabantse sfeer. Ook de opkomst van het dames- en meisjesvoetbal heeft de laatste jaren een positieve invloed gekregen binnen de vereniging.

Lees meer

Geschiedenis

Geschiedenis

Het prille begin Al lang voor de oprichting van Hilvaria werd in Hilvarenbeek gevoetbald. Want al kort na de eerste wereldoorlog, rond 1919, werd in cafe Looijens op de Diessenseweg (nu cafe de Toerist) een voetbalclub opgericht die de naam "Volharding" kreeg.

Lees meer

Bestuur / Commissies

Bestuur / Commissies

Voorzitte (a.i.)r:       Jan-Hein van der Schoot
Jeugdvoorzitter:
Secretaris:                Ton Hoosemans
Penningmeester:     Anja Coppens
Accommodatie:       Tim van Rijswijk
Voetbalzaken (a.i.): Geert van den Ackerveken

Lees meer

Accommodatie

Accommodatie

Vanaf 1996 is Sv Hilvaria gevestigd op Sportpark De Roodlop te Hilvarenbeek. Het sportpark is gelegen aan de rand van de bebouwde kom in het Noord-Westen van Hilvarenbeek. Het complex ligt tegen de woonwijken Elsakkers en Loosche Akkers aan.

Lees meer

Beleid

Beleid

Download het beleidsplan, het jeugdbeleidsplan, de informatie voor nieuwe jeugdleden, het elftal gedragsregels, het protocol gedrag voor Hilvaria senioren, informatie over de vertrouwenspersonen en het trainingschema.

Lees meer

Club van 100

Club van 100

De club van is opgericht ten behoeve van speciale projecten voor de jeugd van Hilvaria. Jaarlijkse bijdrage is € 50. Wij hebben uw steun hierin nodig en willen u graag vragen lid te worden en onze speciale projecten te steunen. Uw naam wordt dan bijgeschreven in de eregalerij van Club van 100 leden.

Lees meer

Route

Route

Vanuit de richting Tilburg Vanuit de richting Reusel Vanuit de richting Diessen

Lees meer

Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen

S.v. Hilvaria heeft sinds enige tijd 2 vertrouwenspersonen. Lees verder om te zien hoe je in contact kunt komen als je ergens mee zit.

Lees meer

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites