Route

Vanuit de richting Tilburg

U nadert Hilvarenbeek vanuit de richting Tilburg over de N269. Bij afslag Hilvarenbeek Noord houdt u bij de rotonde rechts aan. U volgt deze weg, de Tilburgseweg, totdat u weer bij een rotonde komt. Die rotonde neemt u voor een kwart, de J.F. Kennedylaan in. Daarna slaat u bij de derde weg, de V.Tereshkovastraat, rechtsaf.
Deze straat rijdt u helemaal uit en dan ziet u aan uw rechterzijde de voetbalvelden van SV Hilvaria.


Vanuit de richting Reusel

U nadert Hilvarenbeek vanuit de richting Reusel over de N269 U neemt de afslag Hilvarenbeek. Aan het einde slaat u linksaf de Diessenseweg op, richting centrum. Vervolgens neemt u de tweede weg rechts, de Bloemenstraat. Aan het eind slaat u linksaf de Paardenstraat in. Daarna de eerste weg rechtsaf, de Doelenstraat in. U rijdt door tot aan de rotonde, die neemt u driekwart. U rijdt nu op de J.F. Kennedylaan. Daarna slaat u bij de derde weg, de V. Tereshkovastraat, rechtsaf. Deze straat rijdt u helemaal uit en dan ziet u aan uw rechterzijde de voetbalvelden van SV Hilvaria.


Vanuit de richting Diessen

U nadert Hilvarenbeek over de Diessenseweg. Voorbij het viaduct neemt u de tweede weg rechts, de Bloemenstraat. Aan het eind slaat u linksaf, de Paardenstraat in. Daarna de eerste weg rechtsaf, de Doelenstraat. U rijdt door tot aan de rotonde, die neemt u driekwart. U rijdt nu op de J.F. Kennedylaan. Daarna slaat u bij de derde weg, de V. Tereshkovastraat, rechtsaf Deze straat rijdt u helemaal uit en dan ziet u aan u rechterzijde de voetbalvelden van SV Hilvaria.

Ga terug

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites