HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Winst voor J015-1 op stormachtige woensdagavond

Hilvaria-JO15-1

Wat een kloteweer was het woensdagavond. Geen lekker weer om te voetballen en zeker al geen weer om een goede pot voetbal op de mat te toveren.

Met een zieke Lucas en geblesseerde Sjors, Time en Roel begonnen we ietwat gehavend aan de wedstrijd. Raf Kolsteren (C2) en Willem van Gestel (C3) completeerden ons team. Opvallend is wel dat Raf zich zonder moeite aan het niveau van ons team heeft aangepast. Chapeau voor dat.

Het werd een moeizame wedstrijd die naarmate de wedstrijdduur naar het einde liep steeds meer pijn aan de ogen ging doen.

Hilvaria was niet bij machte om de zeer verdedigend spelende ploeg uit Reusel uit elkaar te spelen en Reusel Sport was niet naar Beek gekomen om een leuk potje voetbal te spelen.

Het moest dan ook een standaard situatie zijn die de ban deed openbreken. Hilvaria kreeg een vrije trap op 20 meter en Daan Oomens schoot deze onberispelijk achter de keeper van Reusel Sport.

Met 1-0 naar de thee was dan ook het enige positieve van deze eerste helft.

De 2e helft begon voorspoedig voor Hilvaria. Reusel Sport werd geheel lam gelegd door onze uitmuntende verdediging.

Onze middenvelders hadden hun avond niet. Liepen uit positie, liepen teveel met de bal en vergaten mensen te bedienen. Ook de steeds sterker wordende tegenwind maakte het moeilijk om tot een goede aanval te komen.

Geheel uit het niets strafte Willem een cadeautje van de keeper af en stonden we wonderwel per ongeluk met 2-0 voor. Uitspelen en drie punten in de tas zou je zeggen.

Onoplettendheid in de defensie bij een corner werd keihard ingekopt door de aanvoerder.

Hilvaria raakte in paniek en kwam helemaal niet meer in zijn eigen spel. Paniek paniek en nog eens paniek. Gelukkig kwam het eindsignaal en met deze 3 punten zijn we een stabiele middenmoter in de hoofdklasse.

Voor het eerste jaar in deze klasse dus al met al een redelijk debuut in de hoofdklasse. 

Hilvaria MO13-1 verliest terecht in Made
't Zand VR4 - Hilvaria VR1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites