HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag vv Waspik - Hilvaria

Wedstrijdverslag vv Waspik - Hilvaria

Na de 5-6 in Hilvarenbeek wederom een doelpuntrijk duel dat eindigde in een 3-3 gelijkspel.

​Hilvaria kwam al na 4 minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Joerie van Rijswijk. Waspik bleek deze middag een fysiek sterke ploeg die ook de verbale strijdvoering niet schuwde. Toch leek Hilvaria 2-0 voorsprong te komen door Jeroen van Esch op aangeven van Joerie van Rijswijk. Na appelleren van de doelman van Waspik besloot de grensrechter de vlag in de lucht te steken voor buitenspel en de scheidsrechter ging hier om onbegrijpelijke redenen in mee. Jeroen bleef namelijk keurig een meter of twee achter de bal en kon dus nooit buitenspel staan. Niet veel later kreeg Hilvaria de deksel op de neus toen Waspik de gelijkmaker wist binnen te koppen. Het werd voor rust nog erger voor Hilvaria toen men zelfs op 2-1 achterstand kwam. De bal werd na het slecht verwerken van een lange bal door de verdediger van hilvaria nog wel met de onderarm meegenomen door de spits van Waspik, maar hij mocht doorspelen en omspeelde de doelman op zo de 2-1 op het scorebord te zetten. 

Na rust kwam Hilvaria wederom goed uit de startblokken en binnen enkele minuten werd de gelijkmaker binnen gekopt door Greg van Gestel na goed voorbereidend werk van Joost van Doormaal. Diezelfde Joost van Doormaal verzilverde even later een toegekende strafschop na een overtreding op Joerie van Rijswijk waardoor hilvaria na een uur spelen op een 2-3 voorsprong kwam te staan. Waspik moest hierdoor naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer risico nemen, maar het was Hilvaria dat hierdoor de beste mogelijkheden kreeg om de wedstrijd te beslissen. Een aantal goede mogelijkheden werd echter niet benut en 10 minuten tijd kwam Waspik dan toch op gelijke hoogte. Even was de organisatie in de verdediging van Hilvaria weg en daarvan wist Waspik optimaal van te profiteren. Beide ploegen speelde hierna nog voor de overwinning. Ondanks nog een grote kans en een paar goede mogelijkheden voor Hilvaria bleef de stand ongewijzigd en moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt. De 3-3 zijn gezien de kansen voor Hilvaria twee verloren punten.

Volgende week in Hilvarenbeek een belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent v.v. Gilze. Spelers en staf kunnen de steun van de vele supporters goed gebruiken en hopen dan ook dat iedereen met een groen-wit hart de mannen komt steunen! 

Hilvaria Dames 1 zoekt nieuwe trainer/trainster
Wedstrijdverslag Rood-Wit JO13-2 - Hilvaria JO13-3

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites