HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag Uno Animo VR1 - Hilvaria VR1

Wedstrijdverslag

Afgelopen zondag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen Uno Animo. Om 12:00 klonk in Loon op Zand het eerste fluitsignaal.

Het was een sterker begin van de dames van Hilvaria, met veel corners en mislukte schoten. Vele acties eindigde over de achterlijn en ook Uno Animo kwam niet veel verder dan de middellijn. Zo werd het dus met een 0-0 tijd voor een andere aanpak na de rust.

Waar Hilvaria de eerste helft wel beter was, zag je daar de tweede helft niet veel meer van terug. Uno Animo werd sterker en creëerde meer kansen dan Hilvaria. Hilvaria kwam terug, maar nadat die werd bestraft met een gele kaart voor het 'doorlopen' op de keeper werd het niet makkelijk om te scoren.

Het leek een gelijkspel te worden, maar toen er in de 88ste minuut nog een corner kwam voor Uno Animo was het dan toch raak en schoten zij de 1-0 binnen.

De dames van Hilvaria wisten dus niet de goede reeks door te zetten van de beker. Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Were Di dames 1. Om 12:00 uur is de aftrap en alle support is welkom! 

Hilvaria 8 wint eerste competitiewedstrijd
Goede competitiestart voor Hilvaria

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites