HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag ST NLC Dames 1 -Hilvaria Dames 1

Wedstrijdverslag ST NLC Dames 1 -Hilvaria Dames 1

​De lang uitgestelde inhaalwedstrijd tussen ST NLC en Hilvaria werd dan eindelijk gespeeld. Een belangrijke wedstrijd voor beide teams om in de top 3 te blijven en daarin hoog te eindigen.

Om 20:00 uur klonk het eerste fluitsignaal. Het was duidelijk te zien wat beide teams van plan waren: winnen en de o zo belangrijke 3 punten binnen slepen. Veel sterke duels op het middenveld en een aantal aanvallen/steekballen van ST NLC leverde niet veel op. Na een corner voor de thuisploeg rolde de bal langzaam in het doel na een 'flipperkasteffect' en slap verdedigen van Hilvaria. Hierna had Hilvaria nog een aantal grote kansen, uit corners en uit aanvallen maar wisten deze niet te benutten. Niet veel later kreeg Hilvaria nog een klap die we op moesten zien te vangen met het uitvallen van onze linksback met (wat later is gebleken) een gebroken pols. De rust in met een 1-0 achterstand. 

In de tweede helft kreeg Hilvaria veel meer kansen en was het zelfs even beter dan ST NLC. Maar na een actie aan de zijkant van de thuisploeg en een daaruit volgende niet 100% penalty knalde ze de 2-0 binnen. Hilvaria stak haar hoofd niet in de grasmat en voetbalde door maar de kansen bleven onbenut. Aan de andere kant was het wel raak en stond er 3-0 op het scorebord. Niet veel later schoot Hilvaria de 3-1 binnen die, onterecht, werd afgekeurd wegens buitenspel. Hierna werd het gauw al 4-0 en tegen het einde aan 5-0. Een geflatteerde uitslag, waardoor wij voor komende zondag nog meer gemotiveerd zijn een mooi einde aan het seizoen te maken. Mochten we 3 punten pakken, eindigen we netjes in de top 5! Om 15:00 trappen wij de laatste wedstrijd (in eigen huis) van het seizoen af! Alle steun is wederom welkom!

Wedstrijdverslag Hilvaria MO11-1
Mooi stel jongens handhaaft zich in de Hoofdklasse

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites