HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag SCO MO11-1 - Hilvaria MO11-1

Wedstrijdverslag

'Gelukkig' was het afgelopen zaterdag niet zo vroeg voor de meiden van MO11-1. Om 07:15 uur mochten de meiden fris & fruitig af reizen naar Oosterhout voor de wedstrijd tegen SCO MO11-1. Zij staan in de middenmoot en hadden slechts met 2-1 verloren van Gilze vorige week, dus opgelet.

Na de aftrap ging Hilvaria meteen aan de bak en al snel werd er gescoord, 0-1. Je kunt de voorsprong maar vast hebben. Drie minuten later was ook de 0-2 een feit maar daar bleef het voor Hilvaria bij hangen en SCO kreeg de verdediging na de twee vroege treffers op orde. Ook al was het Hilvaria die de druk zetten het was een snelle counter van SCO die uiteindelijk de 1-2 op het bord zette. Ja dames, wel omschakelen als er balverlies wordt geleden. Het bleef tot de rust opletten en de 1-2 was ook de ruststand.

Wat er besproken is in de rust in de kleedkamer is nog steeds een groot mysterie maar de tweede helft was een compleet andere wedstrijd. Team Hilvaria stond "AAN" en er werd goed en mooi gevoetbald waarbij de meiden elkaar in positie brachten om te scoren. Dit viel niet altijd mee op het koude kunstgras want de bal schoot snel door. In een periode van 11 minuten kon Hilvaria maar liefst 6 keer tot scoren komen en de winst uitbreiden naar 1-8, dat uiteindelijk ook de eindstand is geworden. Super!!!

Met het onderlinge resultaat van TSC en Gilze staan we nu tweede en zijn de komende wedstrijd extra spannend. De zaterdag vol aan de bak tegen Gilze en goed en snel schakelen tussen de aanval en verdediging, Succes!

Henri van den Braak verlengt contract!
Verslag jaarvergadering 20 november

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites