HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag SC ’t Zand 10 - Hilvaria 6

Wedstrijdverslag SC ’t Zand 10 - Hilvaria 6

​Er mocht voor de tweede keer dit seizoen naar Tilburg worden afgereisd door onze jongens van het Zesde. Het decor was dit keer Sportpark Bijstervelden van Sportclub 't Zand. Hier moest tegen het 10e elftal, op dat moment de nog puntloze hekkensluiter van de competitie, getracht worden om de punten te pakken.

Bij Hilvaria ontbraken deze zondag mannetjesputters Rik en Kevin, alias 'de Fonk'. Er werden echter 2 spelers uit het negende van Hilvaria bereidwillig gevonden om hen te vervangen, waarvoor bij deze ook weer veel dank. Deze vervangers toonden al snel aan elkaar makkelijk te kunnen vinden en hiermee een duidelijke meerwaarde te zijn. Het was dan ook niet geheel toevallig dat Danny de 1-0 op zijn naam zette na een goede steekbal van Roy.Er waren hiervoor overigens al enkele goede kansen onbenut gelaten, wat in het restant van de eerste helft nog vaker het geval zou zijn. Het werd voor rust echter nog wel 2-0. Dit keer was Harm de afmaker na een assist van Mathieu, nadat die zich op zijn Suárez door de verdediging heen had gefrommeld. De tegenstander kon hier niet veel meer dan een gemiste lob tegenover stellen. Verder was het in de eerste helft nog opvallend te noemen dat de scheidsrechter een 'professionele' overtreding op een nagenoeg doorgebroken Harm niet bestrafte met meer dan een vrije schop.

De tweede helft veranderde het beeld weinig, aangezien Hilvaria het betere van het spel hield. De 3-0 liet nog wel even op zich wachten, maar kwam er dan uiteindelijk toch na een pass van Kees van achteruit. De afronding kwam opnieuw op naam van Danny. Er kwam ook nog een vierde treffer, nadat Jeroen alleen kon worden afgestopt met een overtreding binnen het strafschopgebied. Harm schoot de penalty feilloos in de linker hoek. Verder werd er vooral door hard werken van de verdedigers, maar ook door het nodige geluk na enkele risicovolle terugspeelballen, voor de tweede keer dit seizoen de nul gehouden. Hierdoor vindt het Zesde zich weer terug in de middenmoot van de reserve zesde klasse.

Vandaag werd er gekozen voor Men of the Match, aangezien er geen keuze kon worden gemaakt uit de twee invallers: Roy en Danny.

Procedure Afgelastingen
Hilvaria pakt de volle buit in Gilze

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites