HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag RPC 3 - Hilvaria 2 (8 april)

Hilvaria2-iloveimg-resized

Wat Eric (coach) ons elke wedstrijd weer verteld; Er zijn nog 7 finales die moeten gaan uitmaken wie zichzelf tot kampioen mag kronen. Met een krappe 1-0 thuisoverwinning tegen RPC 3 wist Hilvaria dat het uit geen makkelijke wedstrijd zou worden.

Waar Hilvaria al snel merkte dat het de overhand had in de wedstrijd, werd het ook steeds rommeliger. Veel lange ballen die verloren gingen of het balbezit dat al snel weg werd gegeven. Dit resulteerde in kansen over en weer, waar Robin v G. en Nick S. de score eigenlijk hadden moeten openen, maar dit nalieten. Dit gebeurde daarna wel door Hidde die met een bewuste stift de bal over de keeper in het doel wist te werken. Het rommelige voetbal ging hierna door wat resulteerde in de 1-1, waar na terugleggen van de spits de bal hoog achter Pepijn kon worden geschoten. Kort voor rust wist Nick S. na diepsturen van Wout de 1-2 binnen te tikken.

In de 2e helft wilde Hilvaria scherp aantreden om de score te vergroten, maar dit gebeurde niet. Integendeel, na 5 minuten werd er een strafschop gegeven waardoor de stand weer terug werd gebracht op 2-2. RPC besloot om in de 2e helft alleen maar de lange bal te hanteren, waardoor Hilvaria meer kon gaan voetballen, maar dit niet altijd liet zien. De 2-3 viel toch daar, waar de keeper van RPC ver voor zijn doel stond en Hidde opnieuw de bal hoog over de keeper in het lege doel wist te schieten. Waar RPC soms gevaarlijk werd met wat corners, vrije trappen of lange ballen, wist Hilvaria de einstand op het bord te zetten. Nadat Menno zijn man omspeelde kon hij Nick S. voor een leeg doel zetten waar het 2-4 werd.

Zondag 15 april treed Hilvaria thuis aan tegen SBC 2. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd er hier uit met maar liefst 7-0! Verloren, dus Hilvaria 2 heeft zeker nog wat goed te maken. Daarin kan het alle steun gebruiken. Daarnaast wil Hilvaria 2 alle succes wensen aan Hilvaria 1, waar het zaterdag 14 april bij winst zichzelf kampioen mag noemen.

De groene loper kan uit: Zaterdag Hilvaria 1 kampi...
Meeloopmiddag bij Reijrink Staalconstructie voor s...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites