HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag OJC Rosmalen MO11-2 - Hilvaria MO11-1

Wedstrijdverslag OJC Rosmalen MO11-2 - Hilvaria MO11-1

Afgelopen zaterdag vroeg uit de veren voor de wedstrijd tegen OJC Rosmalen, om 7:15 verzamelen en weg zijn we. Zijn we net de snelweg op is de weg richting Den Bosch afgesloten. Hebben wij weer.

We begonnen de wedstrijd erg sterk en hadden de druk er goed op. Dit resulteerde in 4-5 goede kansen alleen gingen deze er net niet in. Rosmalen speelde op de counter en helaas leidde een uitbraak meteen in een tegengoal, 1-0. En een paar minuten later was het weer raak voor Rosmalen, balen en met een vertekend beeld de rust in (2-0).

Na de rust ging Hilvaria meteen goed van start en kwam na een mooie aanval de 2-1 op het bord. Twee minuten later wederom een mooie aanval over rechts en hoppa de gelijkmaker, Hilvaria terug in de wedstrijd. Helaas werden de counters toch af en toe fataal en liep Rosmalen uit, 3-2 en moesten we weer aan de bak. Waar de gelijkmaker uitbleef scoorde Rosmalen de 4-2 en moesten we ons uiteindelijk met een 5-2 gewonnen geven. Jammer want zelfs de tegenpartij was onder de indruk.

Op naar de laatste wedstrijd tegen FC Eindhoven waar we hopen op het eigen/ gelijkwaardige team. Wederom goed gestreden meiden!

Bijna al onze speelsters zijn uit de lappenmand, maar hebben we toch gebruik gemaakt van 2 invalsters. Nienke en Liz bedankt.

Geslaagden pupillentrainers bij Hilvaria
Sinterklaas is ook dit jaar Hilvaria niet vergeten...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites