HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag MO13-1

Wedstrijdverslag MO13-1

​Eindelijk was het zo ver! We konden weer voetballen. Om 8:00 verzamelen bij Hilvaria om naar Baarle-Nassau te rijden. Wel vroeg maar we hadden er zin in. Helaas kon Jet nog niet meedoen. Ze had te veel last van haar blessure. Maar ze ging gezellig mee om ons aan te moedigen. Gloria UC M013-2 here we come!

​De wedstrijd was nog maar net begonnen of we stonden al met 0-1 voor. De rijouders hadden dit doelpunt gemist. Ze dronken nog net hun laatste slokje koffie.. Dat was een goed begin. En gaf ons moed om door te gaan. De speelsters van Gloria UC lieten het er niet bij zitten. Na een mooie aanval kwam het team op gelijke hoogte. 1-1. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Elke poging op uit te breken werd van beide kanten in de kiem gesmoord. Plots kreeg Bregje ruimte en maakte 1-2. Weer een voorsprong. Volhouden. De druk nam toe op het doel van Madeleine. Veel werd weggewerkt maar toch kon niet voorkomen worden dat het weer gelijk werd. 2-2. Het einde van de eerste helft naderde. Het ging over en weer. Nog een goal voor Hilvaria uit de kluts door goed doorgaan van Mirte. Zouden we met voorsprong de rust kunnen halen? Helaas ook nu kwam Gloria UC weer langszij. 3-3.

Na de rust begonnen we net als de eerste helft. Volle bak vooruit. En weer had dit succes. Esmee profiteerde van de verslapping bij Gloria UC en zette Hilvaria weer op voorsprong. 3-4. En weer waren de ouders te laat terug van de koffie.. De wedstrijd bleef spannend, ging gelijk op. Beide coaches moedigde hun meiden aan. Zouden ze de voorsprong kunnen vasthouden. Helaas... Onze verdediging kon een drietal snelle aanvallen van Gloria UC niet keren. Einduitslag 6-4.

JO15-1 sleept gelijkspel uit het vuur
Hilvaria doet zichzelf tekort op bezoek bij Veerse...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites