HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag MO11-1

Wedstrijdverslag MO11-1

​Afgelopen zaterdag stond de zware wedstrijd op het programma tegen Longa, de nummer één in onze poule. Wetende dat we vorige keer met 11-1 hadden verloren maar wel een hele sterke tweede helft hadden gespeeld hebben we onze opstelling daar op aangepast.

Hilvaria opende sterk en had verschillende goeie kansen echter werd het gat iedere keer dicht gelopen. Ondanks dat de wedstrijd zich met name afspeelde op de helft van Longa viel de goal onverdiend aan hun zijde na ruim 10 minuten spelen. Onze meiden lieten het er niet bij zitten en kwamen voor de rust terug op 1-1, zeer verdiend.

Na de rust en een tactische aanpassing voetbalde Hilvaria super goed en kwamen er aanvallen uit het boekje uit. Dit resulteerde zelfs in een 1-2 voorsprong en nog een aanval werd beloond en werd het 1-3. Wat een top prestatie! Longa gaf niet op en ging door en scoorde helaas de 2-3. Waar onze prachtige aanval via de lat en de keeper uit de goal caramboleerde wist Longa in de "extra speeltijd" wel te scoren.

Dit is voor ons meer dan een gelijkspel meiden maar een geweldige overwinning. We hebben de beslissingen van de scheidsrechter te respecteren dus "geen commentaar"

Kris en Loes, Bedankt dat jullie bij ons hebben ingevallen.

Volgende week spelen we thuis tegen Zwaluwe.

Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Zigo - Hilvaria
Procedure Afgelastingen

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites