HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag Hilvaria VR1 - Were di VR1

Wedstrijdverslag Hilvaria VR1 - Were di VR1

​Op zondag 7 mei stond de laatste competitiewedstrijd op t spel. Een wedstrijd waarbij Hilvaria nog mooi op de 4de plek kon gaan eindigen

Om 15:00 uur ging voor de laatste keer t fluitsignaal.

Hilvaria begon sterk aan de wedstrijd en controleerde deze dus ook. Het was dus niet gek dat na 15 minuten 1-0 op t scorebord stond na afstandsschot wat als voorzet was bedoeld. Hierna kreeg Hilvaria kans na kans, maar het netje bleef lange tijd leeg. Were di werd sterker maar ook hier bleven de kansen onbenut. Kort voor rust schoot Hilvaria de 2-0 erin en gingen we rusten. 

Ook in de 2de helft bleek er niks aan de hand te zijn voor Hilvaria. Na een mooie aanval met eerst een diepe pass en daarna wat rommeligheid voor de goal schoot Hilvaria de bal in het dak van t doel en leek de wedstrijd gespeeld. Maar Were Di had andere plannen en wist door te combineren de bal achter de keeper te leggen, 3-1. Hilvaria wist hier geen raad mee en omdat er een schot onderweg aangeraakt werd, rolde de 3-2 binnen. Met nog ruim 15 minuten te spelen was het dus nog spannend. Erg verzorgd en goed voetbal was er niet meer en deze wedstrijd bloeide naar zijn einde. 

Een sportieve wedstrijd en 3 punten voor Hilvaria vormt samen een mooie seizoensafsluiter. Maar deze wedstrijd was niet alleen voor de 3 punten maar ook om afscheid te nemen van Ilse en Inge! Beide stoppen ze met voetballen, al blijven ze nog wel rustend lid. Ilse en Inge, bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren binnen en buiten t veld!

Ook was dit de laatste wedstrijd van onze trainer John en leidster Kristel. Ook jullie bedankt voor jullie inzet, tijd en enthousiasme!

Hilvaria 7 kampioen!
Hilvaria sluit competitie af met zege op v.v. Oost...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites