HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag Hilvaria - SCO

Wedstrijdverslag Hilvaria - SCO

Hilvaria heeft in de thuiswedstrijd tegen SCO geen vuist weten te maken en verliest met 3-1.

De thuisploeg begon slap aan de wedstrijd en keek na amper 5 minuten spelen al tegen een 1-0 achterstand aan. De linksbuiten van SCO kon 3 man passeren en zo op de rand van de 16 een steekbal geven waarbij de rechtsbuiten de bal kon binnenschieten. Het duurde hierna nog een tijdje voordat Hilvaria wakker leek te zijn, maar in het tweede deel van de eerste helft nam het toch het heft in handen. Door een benutte strafschop van Joost van Doormaal nadat Sem Hendriks was neergehaald door de doelman kwam de stand op 1-1. Hilvaria ging dus met een goed gevoel rusten.

Na rust heeft de thuisploeg echter geen moment meer in de wedstrijd gezeten. Het waren dan ook de bezoekers uit Oosterhout die naar hartenlust konden aanvallen. Zo liep SCO eenvoudig uit naar een 1-3 voorsprong en de score had zomaar hoger uit kunnen vallen als het alle goede kansen had benut, maar de schade bleef gelukkig voor de bekenaren beperkt. 

Met 9 punten uit 10 wedstrijden heeft Hilvaria de aansluiting met de middenmoot verloren en zal het voorlopig met de onderste 6 ploegen gaan uitmaken wie er weg blijft van de posities die rechtstreekse degradatie of nacompetitie opleveren. Te beginnen komende zondag als men op bezoek gaat bij NOAD dat momenteel nog geen punten heeft gehaald en stijf onderaan staat. Van onderschatting mag echter geen sprake zijn, daarvoor heeft Hilvaia de punten zelf hard genoeg nodig en heeft NOAD al te vaak laten zien het tegenstanders heel moeilijk te kunnen maken.

Kom onze mannen zondag steunen in weer een belangrijke wedstrijd op bezoek bij NOAD in Tilburg. Aanvang 14.30u.

Hilvaria JO15-1 bindt ook RKDVC aan zegekar
Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Zigo - Hilvaria

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites