HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag Hilvaria MO13-1 – Gloria MO13-2

Wedstrijdverslag Hilvaria MO13-1 – Gloria MO13-2

​Afgelopen zaterdag speelden wij thuis tegen Gloria UC uit Baarle-Nassau. De vorige wedstrijd tegen hun hadden we met 6-4 verloren dus we wilden revanche! Vooraf in de kleedkamer werd er door de coaches gevraagd wat we gingen doen en wij zeiden volmondig: WINNEN!!! 

Gloria had gevraagd of we een half uur later konden beginnen zodat er nog 4 speelsters van de MO13-1 mee konden doen. Anders hadden ze niet genoeg speelsters. Helaas voor ons hadden ze weer de beste 4 speelsters meegenomen. Deze speelsters zijn 2e jaars D en zijn fysiek wat sterker dan ons.

De eerste helft konden we voetballend redelijk meekomen zonder echte kansen te creëren. Uit de 4 kansen die Gloria kreeg wist het 2 keer te scoren zodat de ruststand 0-2 was.

In de tweede helft waren we feller in de duels en creëerden we 5 goede kansen. Helaas was vaak de laatste bal niet goed zodat hun keeper er tussen kon komen. Nadat Gloria nog 2 keer gescoord had maakte Esmee eindelijk de ere treffer uit een van die kansen. Bregje onderschepte een bal op het middenveld en passte de bal meteen door naar Jet, die vervolgens Esmee vrij voor de keeper zette. Onze topscorer wist hier wel raad mee en scoorde beheerst in de verre linker hoek. Helaas maakte Gloria nog een doelpunt waardoor de eindstand van 1-5 op het scorebord kwam.

Ik was vandaag speelster van de week waardoor ik deze keer het wedstrijd verslag moest schrijven.

Aanstaande maandag hebben we een nieuwe kans om ons eerste punt van deze voorjaarscompetitie binnen te slepen. Om 19 uur trappen we af in Haarsteeg tegen de plaatselijke FC. We hopen weer op jullie steun!

Mirte Buylinckx

Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Hilvaria - RKSV Heez...
Club van 100

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites