HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag Hilvaria MO11-1

Wedstrijdverslag Hilvaria MO11-1

​Vandaag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma.

​Vroeg uit de veren voor de rit naar Achtmaal, we wisten dat we moesten winnen om de 3e plaast veilig te stellen. We begonnen slecht aan de wedstrijd duels werden niet gewonnen en dat resulteerde al snel in 1-0 achterstand die onze tegenstander uit wist te bouwen door 5-3 met de rust. 

We wisten van de 1e wedstrijd thuis dat we gelijk op gingen maar dat het niet eenvoudig zou worden maar dit???? In de rust de meiden van een flinke pep talk voorzien en een schop onder hun kontjes dat ze moesten gaan voetballen en duels moesten winnen de 2ehelft in. Dit pakten onze meiden goed op duels werden gewonnen en bij balverlies werd er goed omgeschakeld door het hele team, toch maar even laten zien dat we niet voor een pak rammel helemaal naar Achtmaal zijn gereden en na 10 min de 5-4 gemaakt te hebben was het vertrouwen volledig terug bij onze meiden. En werd het een spannende 2e helft, na de 6-5 de 6-6 de 6-7 voorsprong wist Achtmaal nog maar een keer te scoren 7-7, en moesten we het zelf afmaken. Daar gingen we dan ook voor en met goed voetballen en voor elkaar door het vuur gaan kwam ook de 8-7 op het scorebord te staan. Met nog 4 spannende minuten met een paar super reddingen van onze keepster wisten we de 7-8 voorsprong vast te houden en de 3 punten mee te nemen naar Hilvarenbeek. Missie geslaagd en nu wachten op de uitslag van Rijen tegen Gilze 0-3 en zijn we netjes 3e geworden in het kampioenschap. 

Meiden vandaag hebben jullie aten zien als een team te spelen en heel weerbaar te zijn als trainer leider verdienen jullie alle complimenten en ben ik zeer trots op wat jullie vandaag hebben gepresteerd !!

Hilvaria sluit competitie af met zege op v.v. Oost...
Wedstrijdverslag ST NLC Dames 1 -Hilvaria Dames 1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites