HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag Hilvaria MO-11-1 - Zwaluwe MO-11-1

Wedstrijdverslag Hilvaria MO-11-1 - Zwaluwe MO-11-1

Na een knappe 3-3 vorige week moesten we nu aan de bak om de derde plek veilig te stellen.

Deze week een verslag zonder foto's, helaas is Agnes onze fotograaf ziek. Agnes beterschap, en we hopen dat je er volgende week weer bij bent.

Er werd meteen goed gevoetbald en druk gezet op Zwaluw maar hun keeper was erg sterk en hield veel ballen tegen. Het harde werken werd dan uiteindelijk beloond met een hele mooie goal. Yes, 1-0. De 2-0 liet ruim 10 minuten op zich wachten maar het overwicht werd dan toch omgezet in nog een goal. Ook de verdediging was ijzersterk en liet geen ruimte over voor Zwaluw om gevaarlijk te worden. De 3-0 voor de rust was een aanval uit het boekje, via de rechterkant een uitbraak en mooi voorgegeven voor de goal en ..... scoren.

In de rust de meiden bemoedigend toegesproken dat ze het zo goed doen en kijken of we de nul kunnen houden als beloning voor de verdediging. Ook de tweede helft werd er goed druk gezet en snel stond de 4-0 op het "bord". Een mooi schot via de binnenkant paal naar de andere paal en er helaas uit. Dat mocht de pret niet drukken want kort daarna werd het 5-0 en zelfs een geweldige einduitslag van 6-0. Jullie hebben verdiend de derde plek nu zeker gesteld, top prestatie.

Volgende week vroeg op pad voor de kraker tegen OJC Rosmalen, en wellicht kunnen we stunten.

Hilvaria onderuit op bezoek bij TSV NOAD
Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Hilvaria - NOAD

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites