HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Wedstrijdverslag Hilvaria A3 – NOAD A3:

Wedstrijdverslag Hilvaria A3 – NOAD A3:

Hilvaria spoelt wrange smaak weg met gemakkelijke overwinning

Afgelopen speelronde liep Hilvaria A3 voor het eerst tegen een nederlaag aan. Om in het spoor van koploper ZIGO te blijven moest er gewonnen worden van het Tilburgse NOAD. 

De wedstrijd begon voortvarend: snelheidsduivel Ivan ging er op links van door en gaf de bal voor. De onzekere keeper van NOAD stompte de bal recht in de voeten van Jeroen. Hij had zelf nauwelijks door dat de bal er inging voor de 1-0. Vlak hierna belandde een steekpass in het strafschopgebied en kon de keeper de bal zo oppakken om het spel weer te hervatten. Hij pakte de bal echter niet en de bal bleef liggen. Aanvoerder Stijn was er als de kippen bij om de 2-0 binnen te tikken, waarna aan NOAD zijde al een wissel aangevraagd werd. 

Langs de zijlijn stonden er veel mensen te kijken en na alle waarschijnlijkheid zat daar ook een in Knegsel wonende Mexicaan bij. Andres Guardado had namelijk afgekeken toen hij een vrije trap tegen de Graafschap die avond binnenschoot. De inspiratiebron was de vrije trap van "de blonde parel" van Hilvaria. Nilles schoot een vrije trap heerlijk binnen en werd direct daarna beloond met een publiekswissel. Na rust werd de score verder uitgebreid. De 4-0 mocht er ook wezen; Wouter a.k.a. "Rubus" drop kickte een afvallende bal vanuit een corner en zo had hij ook eindelijk zijn goal waar hij al het gehele seizoen op aasde. De 5-0 kwam op naam van Bas, die een afgemeten voorzet van Kiske binnen wist te schieten, tot eigen verbazing. 

Het slotakkoord van de middag kwam op naam van de nieuwe aanwinst van de ploeg, Quinten van Beurden. Hij zocht en vond de combinatie met Kees en wist zijn goal uiteindelijk ook te maken. De wedstrijd eindigde in 6-0 en zo gaat Hilvaria met goede moed naar de komende uitwedstrijden. De cijfers spreken voor zich: 27 goals voor en slechts 7 tegen. Uit 7 wedstrijden 18 punten met 6 overwinningen en 1 nederlaag. 

En nu wordt het tijd voor het echte werk. Te beginnen met de uitwedstrijd op sportpark Moerenburg tegen Were Di, gevolgd door een uitwedstrijd op sportpark d'n Haaikant (ZIGO) en sportpark de Haan (EDN' 56/RKDSV). En hopelijk valt er tijdens de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop een kampioensfeest te vieren.

Hilvaria C1 trekt aan kortste eind in enerverende ...
Hilvaria toont veerkracht tegen Wilhelmina Boys

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites