HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag Hilvaria 2 - ODC 3

Hilvaria2-iloveimg-resized

Na een vrij weekend vorige week mocht Hilvaria 2 weer aantreden voor een thuiswedstrijd tegen ODC 3. De uitwedstrijd werd relatief makkelijk gewonnen met 1-6, maar toch moest het team zichzelf scherp zetten voor deze belangrijke wedstrijd als het de aansluiting in de top-3 niet wilde verliezen.

Met het balbezit vooral voor Hilvaria, wist het nog niet tot erg veel kansen te komen. De kansen die er waren werden niet verzilverd. ODC had daarentegen niet erg veel in te brengen met hier en daar wat uitbraken, wat niet zou leiden tot een gevaarlijk schot of aanval. Bij Hilvaria lukte dat na ongeveer 20 minuten voetballen, waar Hidde met een mooie crossbal door Joep werd bereikt, zijn directe tegenstander uitkapte en de bal in de verre hoek binnenschoot. Kort hierna viel ook gelijk de 2-0. Nick S. werd diep gestuurd, maar kon geen controle krijgen over de bal. De keeper werd echter door zijn benen gespeeld, doordat hij schrok van een mistrap van Nick en de bal in het doel rolde. Nog net voor rust wist Nick v R. de score op 3-0 te brengen door een afvallende bal op het middenveld op te pikken, een vrije doorgang had tot de goal en de bal beheerst in de verre hoek binnenschoot.

Na rust eenzelfde spelbeeld met vooral balbezit en kansen voor Hilvaria. Dit kwam ook mede dankzijODC, wat aangaf dat het geen zin meer had om serieus te gaan voetballen. Dit leidde tot de 4-0 van Nick S. die op aangeven van Menno de bal langs de keeper kon schieten. Kort daarna de 5-0 van Nick vd W. die een bal in de 16 snoeihard in de goal schoot op aangeven van Nick v R.
Geheel tegen het spelbeeld in wist ODC toch iets terug te doen door de 5-1 binnen te schieten, waarbij een vermeende handsbal niet werd gezien door de scheids. In de slotfase wist Ivan de score nog op 6-1 te brengen.

Waar de uitslag veel hoger had kunnen, of zelfs had moeten uitpakken, wist Hilvaria niet verder te komen dan 6-1. Hierdoor houdt het de nummers 1 en 2 op maximaal 3 punten, waarbij de nummer 2 gelijkspeelde en hun dus nadert tot op 1 punt. Volgende week treed Hilvaria aan tegen en bij RPC en hoopt het om de aansluiting naar boven vast te houden. 

Licht herstel Hilvaria JO15-1 tegen hekkensluiter ...
Hilvaria JO19-1 maakt snelle achterstand tegen Bra...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites