HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag GSBW VR1 - Hivaria VR1

Wedstrijdverslag GSBW VR1 - Hivaria VR1

Afgelopen zondagochtend GSBW uit op het programma. Een uitwedstrijd waar we moeilijk de punten mee van naar huis kunnen nemen...

Vol goede moed en na een goede warming-up klonk om 10 uur het fluitsignaal in Goirle. Het was goed te zien dat GSBW scherper was dan Hilvaria en zo stond GSBW na 10 minuten na een aanval door het midden al met 1-0 voor. Niet heel veel later was dat ook het geval en stond er 2-0 op het scorebord. Na wat verschuivingen met posities, kreeg Hilvaria meer grip op GSBW maar de scherpte ontbrak. 1 minuut voor rust kreeg Hilvaria nog een grote kans, 1 op 1 op de keeper, maar die belande op de paal.

Na de rust was er een knop om en was Hilvaria het eerste kwartier sterker wat beloonde in een goal: een steekbal langs de zijkant met een individuele actie resulteerde in 2-1 en de wedstrijd werd spannender. Kansen op en neer, maar GSBW trok aan het langste eind. Want kort na de 2-1 kwam er een vrije trap voor GSBW en die schoof de linksbuiten binnen na een korte actie. 3-1. Hierna werd het een schiettent en liep de score op naar 4-1 en zelfs 5-1. Een slechte wedstrijd vanuit Hilvaria. 

Komende woensdag spelen we onze uitgestelde inhaalwedstrijd tegen NOAD om 8 uur in Tilburg. Om in de top 3 te blijven moeten we deze wedstrijd winnen en alle steun is dus zeker nodig!

Mooi stel jongens handhaaft zich in de Hoofdklasse
Hilvaria 4 kampioen!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites