HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag Gloria UC MO11-2 - Hilvaria MO11-1

Wedstrijdverslag Gloria UC MO11-2 - Hilvaria MO11-1

Na een pittige wedstrijd vorige week waar hard gewerkt moest worden proberen we dat deze week tegen Gloria vast te houden.

De dames begonnen ijzersterk en na één minuut stond Hilvaria al voor, woow. We pakte goed door en er werd goed overgespeeld. Hierdoor wist Hilvaria de voorsprong uit te breiden naar 0-2, 0-3 en zelfs 0-4. Maar Hilvaria moest niet te makkelijk gaan spelen want Gloria had een gevaarlijke spits en bij een doorbraak 1-4 scoorde. Hilvaria herpakte zich en zette de 1-5 op het bord maar kort daarna brak de spits weer door 2-5 (ruststand).

In de rust de dames bijgepraat om met name organiseren voor de tegenaanval, aanvallend staat het wel sterk en dat ging in de tweede helft door. Wederom aanvallen en goals door mooi samenspel en individuele acties. Hierdoor konden we uitlopen tot 2-9 todat Gloria een opening vond om de 3-9 te scoren. Het mocht de pret niet drukken want net voor het fluitsignaal zette Hilvaria de 3-10 op het bod (eindstand). De eerste 10-overwinning is een feit, toppie.

Wat een mooi verjaardagscadeau voor onze trainer Dave!

Wedstrijdverslag FC Eindhoven MO13-1 - Hilvaria MO...
Wedstrijd duurt 3 minuten te lang voor JO15-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites