HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijdverslag FC Eindhoven av MO11-2 - Hilvaria MO-11-1

Wedstrijdverslag FC Eindhoven av MO11-2 - Hilvaria MO-11-1

​Het was deze zaterdag weer een hele sport om bij de voetbalvelden te komen van FC Eindhoven. Na wat wegonderbrekingen eindelijk geparkeerd bij het stadion van FC Eindhoven, blijken de hockey velden ernaast te liggen in plaats van de voetbalvelden. Gelukkig konden we wat later starten om toch een goede warming up te doen, ook wel nodig want het was koud.

Eindhoven zette er direct de druk op en daar moesten we even mee schakelen. We kwamen zelf niet goed in het spel en de aanval zelf opbouwen lukte ook minder goed. Eindhoven drukte door en opende de score, 1-0. Nog maar amper van de schrik bekomen en de 2-0 lag al in het netje, sh*t! Wat kunnen we doen om te herpakken. Het bleef lastig en begonnen wat onzekerder te voetballen waar Eindhoven snel nog een keer van profiteren, 3-0. Hilvaria had toch ook nog mooie kansen maar ze wilde er niet in of hun keeper hield ze er sterk uit. Een afgekeurde goal beperkte dat we maar met 3-0 achter de rust in gingen.

Na de rust zagen we een compleet ander Hilvaria dat de smaak weer te pakken had. De aanval werd beter opgebouwd en langs de lijn werd middenveld en daarna spits gevonden, BAM 3-1. Ook daar moest Eindhoven even van bijkomen want 2 minuten later was het 3-2. Hilvaria groeide in de wedstrijd en vertrouwen steeg, niet alleen voorin maar ook verdediging en keeper stonden sterk (top). Maar we wilde meer, en ja hoor door een goede opbouw werd via de zijlijn, naar het middenveld en zo de spits weer bereikt 3-3, gekkenhuis. We voelde dat er meer in zat en Eindhoven het moeilijk had en daar konden we van profiteren, 3-4. Er werd aan beide kanten hard geknokt om de voorsprong uit te breiden of de gelijkmaker, het werd de gelijkmaker 4-4. Gezien het verloop van de wedstrijd een hele mooie eindstand.

Meiden wat een thriller om zo het seizoen te eindigen en wat een veerkracht hebben jullie getoond. Jullie zijn verdiend 3e geworden, respect!

Hilvaria M013-1 pakt koppositie door 5-0 zege op U...
Hoofdklasse Avonturen JO19-1: vv Rijen - Hilvaria

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites