HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Wedstrijd duurt 3 minuten te lang voor JO15-1

Wedstrijd duurt 3 minuten te lang voor JO15-1

Thuis tegen directe concurrent RWB uit Waalwijk zou een reuzenstap naar het kampioenschap kunnen worden gezet.

Bij winst kregen we een comfortabele voorsprong van 8 punten met nog 5 wedstrijden voor de kiezen. Bij verlies zou dit slinken tot 2 punten. Het werd dezelfde vervelende wedstrijd als in Waalwijk. 

Een op en vaak over het randje spelende tegenstander die vrijwel de gehele wedstrijd uiterst onsportief werden opgejut door hun 3 koppig leiderschap kwamen zoals verwacht super fel uit de startblokken. Deze keer lieten de Hilvarianen zich eens niet de kaas van het brood eten en werd met dezelfde middelen teruggevochten als de directe tegenstander. Dit tot steeds meer onvrede van RWB dat Hilvaria gedurende de eerste helft zag groeien en groeien. Na goed doorgaan van Rick Spapens was het onze spits Joep van der Geld die met een subtiele voetbeweging de keeper kon verschalken. 1-0. Uit het niets schoot RWB nog een keer op de binnenkant paal maar tot verdere kansen kwamen ze niet en werd er met deze kleinst mogelijke voorsprong de rust ingegaan.

In deze periode de jongens er goed op gewezen dat wij blijven voetballen en ons niet moeten laten intimideren door de tegenstander en de uiterst warrig fluitende 78 jarige leidsman. De 2e helft was van een bedenkelijk niveau. Een van onze mindere middagen van deze competitie. Het was een voetbalgevecht met spelers over en weer op de grond, pijntjes, overtredingen en verbale uitlatingen tegen onze grensrechter die niet bestraft werden. 4 minuten voor tijd kregen we een open kans op de 2-0 maar deze werd door onze verder uitstekend spelende Daaf net niet in het doel gegleden. Tja dan krijg je de deksel op de neus. Onze verdediging stond even verkeerd en dat werd meteen afgestraft door de tegenstander. 1-1. Verder zou er niets meer gebeuren en blijven we ook na deze veldslag op 5 punten voorsprong staan.

Nog 5 finales te gaan.

Jacob

Wedstrijdverslag Gloria UC MO11-2 - Hilvaria MO11-...
Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Hilvaria - Wilhelmin...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites