HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Voorzitter draagt stokje over!

Ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen donderdag 29 juni heeft Patrick Coomans het stokje over gedragen aan Hans Leijten.

Hiermee is een einde gekomen aan een periode van 8 jaar voorzitterschap van Patrick Coomans. Patrick geeft aan graag verbonden te blijven aan de club en zich in te zetten waar mogelijk. Zijn passie zit in de onderhoud en verbetering van het sportpark, hier zal Patrick zich de komende tijd vooral op gaan richten. Daarnaast zal hij Hans Leijten ondersteunen in de beginperiode van zijn voorzitterschap om er voor te zorgen dat Hans het werk als voorzitter optimaal kan gaan invullen.

Ook via deze weg willen wij Patrick en uiteraard zijn vrouw (zij heeft patrick tenslotte al die tijd gesteund en 'uitgeleend' aan Hilvaria) bedanken voor de tomeloze inzet! In de afgelopen acht jaar is heel wat bereikt. Zomaar wat punten: Kunstgrasveld, selectieteams op hoger niveau, financieel gezond. Dat zijn niet zomaar wat! Patrick laat dus een gezonde club achter en geeft Hans de taak om dit verder uit te bouwen. Op een later moment zal er nog uitgebreid worden stilgestaan bij het afscheid van Patrick tijdens een receptie waar iedereen op gepaste manier afscheid kan nemen van Patrick als voorzitter. 

Hierbij willen we alleen nog een oproep doen aan alle Hilvarianen. De positie van penningmeester is hiermee vacant gekomen en Hilvaria is naarstig op zoek naar iemand die deze positie wil in nemen. We vragen jullie om eens goed rond te kijken of je iemand kent die hier wel interesse in heeft!

Ad van de Wiel nieuwe trainer Hilvaria Dames 1
Nieuwe bierglazen voor Hilvaria

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites