HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Verdiende nederlaag Hilvaria JO15-1

2014_voetbal_5_83B82C3915A00FCCC1257D07005E2756_3

​Je hebt nederlagen en nederlagen. Van die nederlagen waar je team niet vooruit te branden is en alles wat er fout kan gaan dan ook fout gaat. Of nederlagen waar de tegenstander simpelweg een maatje te groot is.

Dat laatste was duidelijk het geval afgelopen zaterdag. De tegenstander Wodan uit Eindhoven was ons letterlijk en figuurlijk te baas.

De drie grote en sterke bepalende donkere spelers van Wodan boezemden onze spelers zoveel angst in de eerste helft dat ze vergaten te voetballen. Weg is weg was al vrij snel het motto.

Deze jongens waren ook zeer goede en sterke voetballers maar om ze dan geen strobreed in de weg te leggen is dan wel het andere uiterste.

Duncer stond veel te ver naar voren en was meer aan het wijzen dan zijn tegenstander in de gaten te houden. Onze backs liepen alleen maar achter hun voorwaartsen aan. Geen opbouw alleen lange ballen naar voren waar onze spitsen vergaten het duel aan te gaan en zodoende de volgende aanval alweer werd gelanceerd.

De 0-1 achterstand in de rust was alleen maar te danken aan onze fabuleuze keeper die zeker 3 zuivere doelpunten uit zijn goal ranselde.

Na de rust met Milan voor Sjors en Daan voor Kay kregen we wat meer grip op de wedstrijd.

Wat personele veranderingen achterin, iedereen duidelijk gemaakt dat verliezen geen schande is maar wel gewoon proberen te voetballen.

Het overwicht van Wodan was er nog wel maar nu gingen we wel partij bieden.

Een grote kans voor Stijn ging net langs de verkeerde kant van de paal en een minuut later lag uit een schitterende aanval van Wodan de 0-2 in het netje.

We kregen zelfs nog een penalty maar uit de manier waarop deze ingeschoten werd sprak net zo veel overtuiging als het geloof om nog iets van deze wedstrijd te maken.

Kan gebeuren zo'n wedstrijd. Tegenstander veel beter. Niet janken maar gewoon doorgaan.

Wodan gaat gewoon meedoen om het kampioenschap in deze hoofdklasse.

Wij moeten gewoon een stabiele middenmoter in deze klasse worden.

Dat kan!!!! zijn wij van overtuigd.

Hilvaria VR1 moet meerdere erkennen in vv Riel VR1
Hilvaria 8 overtuigend langs VOAB 10

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites