HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Van Spreeuwel bezorgt Hilvaria de 3 punten in Gilze

Wedstrijdverslag

Afgelopen zondag stond een uitwedstrijd tegen VV Gilze op het programma. Na 3 keer op rij verloren te hebben, waren de mannen van de ploeg van Koen van der Heijden weer opzoek naar punten.

Toen de wedstrijd begon waren de verhoudingen nagenoeg gelijk. De eerste goal kwam op naam van Joerie. Door een actie via rechts van Gideon, die net niet tot een schot kwam, ging de bal naar de linkerflank. Hier stond Joerie vrij, sneed naar binnen en plaatste de bal in de verre hoek, 0-1. Op dat moment had Hilvaria het overwicht, maar voor zowel Gilze als Hilvaria waren er geen grote kansen. 10 minuten na de 0-1 was het de gelijkmaker. Deze viel uit een afgeslagen corner voor de voeten van de spits van Gilze en schoot de bal van dichtbij binnen, 1-1. De beide ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en wilde allebei voetballend de oplossing zoeken. Nog voor rust viel de 1-2 binnen. Door een lange bal van keeper Martijn kwam de bal uiteindelijk bij Gideon terecht. Hij speelde de bal naar links waar linksback Mika vrij stond. Hij schoot de bal op de volley hard rechts onderin en zo tekende hij voor de 1-2.

Beide ploegen kwamen gevaarlijk uit de thee. Na de eerste minuut in de 2e helft werd de spits van Gilze gevonden via een voorzet, maar hij wist zijn kans niet te verzilveren en kopte over. Nog geen 5 minuten later was het alweer een grote kans voor Hilvaria. Door een gewonnen duel van Greg gaf hij de bal met een splijtende pass door de verdediging van Gilze op de doorgekomen Joerie. Hij wist zijn 1 op 1 niet te benutten en schoot net naast. De wedstrijd kende geen grote kansen meer en de beide ploegen bleven aan elkaar gewaagd. Gilze kwam nog met een klein slot offensief, maar ook dit resulteerde niet in echt grote kansen en Hilvaria sleepte de overwinning over de streep. De Hilvarianen klimmen op de ranglijst naar plek 6. 

26 februari is er weer een thuiswedstrijd op sportpark de Roodloop tegen Rijen. Hopelijk tot dan!

In Memoriam: Bas Grootenboer
​Hilvaria MO15 naar Vianen NB.

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites