HILVARIA HIGHLIGHTS

 

v.v. DBS - Hilvaria 1-4

vv-DBS---Hilvaria

In een saaie wedstrijd waarin de tegenstander alleen wilde tegenhouden ging Hilvaria wederom met de 3 punten aan de haal. Voor de 18e keer op rij werd de volle winst behaald.

​Ondanks de defensieve instelling van de tegenstander lukte het Hilvaria al in de 16e minuut om de muur te doorbreken. Jesse vd Wal kwam goed door aan de linkerkant en liep het strafschopgebied in waarna hij onderuit gehaald werd. De scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen. Deze buitenkans werd door Joost van Doormaal koelbloedig benut. Het publiek moest hierna wat langer wachten, maar vlak voor de thee zag men hoe Joerie van Rijswijk op sublieme wijze zijn ploeg een 2-0 voorsprong bezorgde. Na goed doordekken op het middenveld veroverde Hilvaria de bal en kon Joerie aangespeeld worden. Met een mooie lob over de doelman verdween de bal prachtig in de verre hoek.

Vlak na rust gooide Daan van de Wiel de wedstrijd in het slot door op prachtige wijze de 3-0 binnen te schieten. Hij pegelde vanaf 25 meter de bal buiten bereik van de keeper in de verste hoek. In de 70e minuut zorgde Joerie met het hoofd voor een 4-0 voorsprong uit een voorzet van Coen van Oirschot. Helaas moest Hilvaria hierna nog wel een tegendoelpunt incasseren uit een vrije trap wat de 1-4 eindstand opleverde. 

Komende week 2 toppers voor Hilvaria. Donderdag wordt het restant van de wedstrijd tegen Bladella (nr 3) gespeeld. De aftrap vindt plaats om 19.00u in Bladel. Zondag ontvangt men Reusel Sport (nr 2) in Hilvarenbeek. Mochten beide toppers in winst omgezet kunnen worden dan is het kampioenschap voor Hilvaria wel erg dichtbij!


Hilvaria J015-1 wint ook 3e wedstrijd in 8 dagen
Hilvaria MO13-1 verliest terecht in Made

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites