HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Trainingsschema voorjaar 2020

Trainingsschema voorjaar 2020

Er zijn wat wijzigingen gekomen in het trainingsschema na de winterstop, zodat de teams die voor de winterstop niet op kunstgras hebben getraind dat na de winterstop wel kunnen doen.

Zowel het kunstgrasveld als de andere velden dienen na dagelijks afloop van de training helemaal leeg te zijn. Wij willen jullie vragen doch dringend verzoeken om iedere dag na afloop van de laatste training op het kunstgrasveld de verplaatsbare doelen op de tegels in de daarvoor bestemde vakken te zetten. De verplaatsbare doelen op de grasvelden graag buiten de lijnen te zetten. Niet alleen i.v.m. onderhoud van de velden en het maaien van de grasvelden, maar iedere trainer vindt het fijn om op een leeg veld te kunnen beginnen. Hiernaast kunnen het kunstgrasveld en de andere velden mee worden onderhouden en kunnen we met zijn allen langer genieten van de velden.

Download hieronder het trainingsschema (deze kun je ook vinden onder het menu 'Over Hilvaria' en de kop 'Beleid'). De procedure omtrent afgelastingen vindt je op de pagina van 'afgelasting'. Het alternatieve trainingsschema kun je hier ook vinden.

JO10-1 plaatst zich voor het NK in Holten!
Blinde Pool Hilvaria JO19-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites