HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Trainingsschema najaar 2016/2017

Trainingsschema najaar 2016/2017

​Sinds dit seizoen ligt er een mooi nieuw kunstgrasveld bij Hilvaria, waar we ook met trainen gebruik van gaan maken. Afgelopen weken is er hard gewerkt om een mooi trainingsschema op te stellen. Het streven was om alle teams minimaal 1 seizoenshelft, 1 keer in de week op het kunstgrasveld te laten trainen en dat is op enkele teams na ook gelukt. Trainingen starten voor de senioren op donderdag 25-8 en voor de jeugd maandag 29-8.

​Helaas is dit echter niet voor alle teams gelukt, daarom maken we in de winterstop een nieuw trainingsschema. Hierin zullen de teams die (los van afgelastingen) het 1e halfjaar niet op kunstgras hebben kunnen trainen, wel op het kunstgras worden ingedeeld. Dit trainingsschema is daarom alleen van toepassing tot aan de winterstop. De selectie en lagere senioren kunnen op donderdag in onderling overleg nog wisselen van veld.

Met de komst van het kunstgrasveld is ook de procedure omtrent afgelastingen veranderd. Bij afgelasting zullen de trainingen van veld D en veld C beide op veld C (kunstgras) plaatsvinden. Dit betekent dat elk team een kleiner veld ter beschikking heeft, maar elk team kan wel minimaal 1 keer in de week trainen. De teams die op het B veld staan ingepland hebben dan geen training. Deze teams trainen allemaal al wel een andere keer op het D- of C-veld. De procedure omtrent afgelastingen op donderdag voor de selectie, dames en lagere senioren zal later nog worden gecommuniceerd naar deze teams.

Zowel het kunstgrasveld als de andere velden dienen na dagelijks afloop van de training helemaal leeg te zijn. Wij willen jullie vragen doch dringend verzoeken om iedere dag na afloop van de laatste training op het kunstgrasveld de verplaatsbare doelen op de tegels in de daarvoor bestemde vakken te zetten. De verplaatsbare doelen op de grasvelden graag buiten de lijnen te zetten i.v.m. onderhoud van de velden en het maaien van de grasvelden. Zo kunnen het kunstgrasveld en de andere velden mee worden onderhouden en kunnen we met zijn allen langer genieten van de velden.

Download hieronder het trainingsschema (deze kun je ook vinden onder het menu 'Over Hilvaria' en de kop 'Beleid'):

pdf
Bestandsnaam: Trainingsschema-Hilvaria-najaar-2016-201_20160831-124617_1.pdf
Bestandsgrootte 125 kb
Download Bestand
Hilvaria MO13-1 wint 1e wedstrijd op heel veld
Bladella JO19 – Hilvaria JO19

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites