HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Toon de Bruijn

Toon de Bruijn

Dankwoord fam. Toon de Bruijn


Beste Hilvarianen,

Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de vele, vele blijken van belangstelling en medeleven tijdens Toon zijn ziekte en na zijn overlijden, zelfs nu nog zijn de reacties hartverwarmend.

pdf
Bestandsnaam: toondebruijn.pdf
Bestandsgrootte 227 kb
Download Bestand

Ook willen we een speciaal woord van dank zeggen voor de mooie speech van de voorzitter in de kerk tijdens Toon zijn uitvaart. Ook vonden we het erg mooi, dat in het weekend na Toon zijn overlijden de vlaggen halfstok hingen en zondag alle wedstrijden met gepaste eerbied (rouwband) gespeeld zijn. En natuurlijk dat Pepijn, zijn oogappel, de aftrap voor het eerste heeft mogen verrichten vonden we ontzettend fijn.

Wij, als gezin, zijn er super trots op dat er een jeugdtoernooi naar Toon vernoemd is. He Toon de Bruijn jeugdtoernooi vinden we een hele eer voor Toon. Vooral omdat Toon ook echt met de jeugd begaan was. Dat was zijn trots.

De leiding van het toernooi heeft er ook een super toernooi van gemaakt, dat hebben we met eigen ogen kunnen aanschouwen!

Het doet ons goed en heeft veel indruk op ons gemaakt dat Hilvaria voor een blijvende herinnering heeft gezorgd middels dit toernooi.

Hilvaria is echt een vereniging met een goed, groen hart!

Ter afsluiting willen we iedereen nogmaals bedanken en vanwege vakantie en de geboorte van Emma hebben we helaas niet eerder gereageerd op het grootse medeleven van iedereen.

Nogmaals bedankt!

Paula,
Dave, Sacha en Britt
Daniëlle, Paul, Pepijn en Emma

Jan Smeijers

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites