HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Technische staf Hilvaria 2

Technische staf Hilvaria 2

​We zijn verheugd om u via deze weg te kunnen laten weten dat Dirk-Jan Kroot voor de rest van het seizoen trainer van Hilvaria 2 blijft, met aan zijn zijde Arno Timmermans als assistent. Dirk-Jan is het seizoen gestart als assistent-trainer bij Hilvaria 1 en interim-trainer bij Hilvaria 2, wat hij combineert met de cursus TC2/Uefa B.

​Vorig seizoen hebben wij u bericht dat Dirk-Jan vanaf dit seizoen als coördinator van de A, B en C-categorieën zou gaan fungeren. Vanwege de intensieve cursus hebben we dit opgeschoven waardoor Arno dit seizoen nog altijd als jeugdcoördinator van de gehele jeugdafdeling fungeert. De intentie is er nog altijd dat Dirk-Jan, na het afronden van de cursus, vanaf het seizoen 2017-2018 coördinator van de bovenbouw wordt. En dat we daarmee de functie van jeugdcoördinator opsplitsen in een coördinator voor de onderbouw(D, E- en F) en een coördinator voor de bovenbouw (A, B en C) . 

Dirk-Jan en Arno zijn het seizoen met Hilvaria 2 uitstekend gestart, hopelijk kunnen ze deze lijn de rest van het seizoen doortrekken. 

Wij wensen Dirk-Jan en Arno veel plezier en succes. 

Bestuur Hilvaria

Dirk-Jan Kroot
Arno Timmermans
Hilvaria MO13-1 wint nipt bij ’T Zand MO13-1
Nieuwe speelvormen pupillenvoetbal in 2017-2018

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites