HILVARIA HIGHLIGHTS

 

’t Zevende doet zijn naam eer aan en boekt eindelijk weer overwinning

Wedstrijdverslag

​Na een schamele opbrengst uit de voorbije drie wedstrijden (twee puntjes) mochten de Bekenaren het zondag 27 oktober opnemen tegen Beerse Boys. In fonkelnieuwe tenues gestoken, strak en wel, trapte 't Zevende af, mét de terugkeer van spitsen Jasper en Erik.

De wedstrijd was slechts enkele minuten bezig, toen Hidde met zijn schot van randje 16 de rechter benedenhoek vond; 1-0. Hilvaria voetbalde zich gemakkelijk door de verdediging heen en de 2-0 volgde snel; Ruud zette de bal vanaf de achterlijn voor en voor Erik was het binnentikken een koud kunstje. De Thaise zon deed de spits goed, want na een schot van Ruud tegen de lat was hij er als de kippen bij om de bal binnen te koppen, óók via de onderkant van de lat. De jonge scheidsrechter keurde de treffer goed en dus zag het er goed uit na een kwart wedstrijd spelen.

De bezoekers kwamen er slechts sporadisch uit, maar de eerste uitbraak betekende meteen een treffer; na slap verdedigen werd de bal keurig binnengeschoten vanaf een meter of 18. Na een korte rustpauze bleek Hilvaria herboren, want Hidde maakte wederom zijn sterrenstatus waar en herstelde de marge van drie in het voordeel van 't Zevende. Nilles tekende met een solo voor de 5-1, een alsmaar klagende aanvoerder van Beerse Boys kreeg geel wegens aanmerkingen op de leiding en daarmee was het écht definitief gedaan met het verzet van de mannen uit Middelbeers.

Aanvoerder Paul maakte heel Hilvarenbeek en omstreken nog even duidelijk dat hij écht wel rechtsbenig is, desondanks schoot hij gedecideerd met links de 6-1 tegen de touwen. Het slotakkoord was voor Jannes/Nilles/Jasper, waarbij eerstgenoemde de bal knap richting goal volleerde, en de andere twee op de doellijn het beslissende zetje trachtte te geven. Ondergetekende ging af op de verschillende visies en concludeert dat deze goal op het wedstrijdformulier staat onder de naam Van Dommelen. De wedstrijd werd tot een rustig einde gebracht en de dikverdiende overwinning was een feit. Aankomende week trekken de groen-witten naar Reusel om het op te nemen tegen Reusel Sport. Tijd om een goede serie neer te zetten richting de aankomende winterstop. 

Hilvaria JO19-1 voetbalt 2x 10 minuten
Hilvaria JO19-1 goed bezig

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites