HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Sterk begin Hilvaria VR1

Wedstrijdverslag

Afgelopen zondag was de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Om 10:00 was het nog droog en kon de wedstrijd tegen DSC in eigen huis beginnen.

Vanaf minuut 1 was het duidelijk dat Hilvaria deze wedstrijd wilde gaan winnen. Hilvaria was sterker, had meer overtuiging in t spel en had de grote kansen. Zo kon Kim de bal na een minuut of 20 in een leeg doel binnentikken, na een actie over de rechterkant. De keeper wist die bal nog te keren en de bal kwam bij Kim voor haar voeten. Helaas kreeg zij de bal naast de goal. Meerdere kansen werden niet benut, schoten gingen over of de keeper kon keren.  DSC lukte het wel, met een lange slalom van de nummer 20 wist zij de bal achter Tess te krijgen. Tegen de verwachtingen in, maar wel een 0-1 voorsprong. 

Na de rust kwamen er verse krachten in, Carmen en Kim maakte plaats voor Doreen en Macy. Wederom deed Hilvaria niks onder voor DSC. Er werd beter gecombineerd op met middenveld, lange ballen kwamen de hele wedstrijd al aan en de kansen waren weer voor Hilvaria. Alleen de nummer 20 van DSC wist steeds te ontsnappen. Gelukkig hield Doreen haar op tijd tegen, waardoor Hilvaria kon blijven voetballen. Hierdoor werden kansen gecreëerd en uiteindelijk ook benut. Megan kreeg de bal aangespeeld vanuit het middenveld en wist met een individuele actie de keeper te slim af te zijn en scoorde de 1-1. Doreen wist overigens nog de eerste gele kaart van t seizoen binnen te slepen, door een gewaagde overtreding. Er waren nog veel kansen op de 2-1, maar een actie over de zijkant van Megan mocht niet eindigen in een doelpunt en ook een actie van Michelle bleef onbenut. 

Een mooi begin van de competitie, tegen een van de sterkere tegenstanders.
Volgende week om 12:00 spelen we uit tegen Bergeijk.

Teampagina's zijn weer gevuld!
Hilvaria MO13-1 - Gilze MO13-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites