HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Sportpark en kantine op slot!

Corona-protocol

Wat al werd gevreesd, is nu definitief bevestigd in de persconferentie van het kabinet. Er wordt geen publiek toegelaten bij alle prof- en amateurwedstrijden en de sportkantines gaan op slot. Deze maatregelen gelden voor de komende drie weken. Na deze periode komt er een evaluatie, om te kijken of deze maatregelen weer kunnen worden versoepeld. De genomen maatregelen moeten we in de huidige situatie respecteren.

Extra maatregelen:
De nieuwe maatregelen vragen om een aantal aanpassingen. Zo zal de wedstrijdsecretaris op zaterdag te vinden zijn in de tent bij de kantine. Leiders kunnen zich hier melden.

De indeling van de velden en kleedkamers op zondag zal tevens te vinden zijn bij de tent. Daar er op de zondagen geen wedstrijdsecretaris is vragen we de leiders van de thuisspelende Hilvaria teams hun tegenstander te begeleiden naar het juiste veld en de juiste kleedkamer.

Tevens vragen we iedereen die een uitwedstrijd heeft om buiten de poort op de parkeerplaats te verzamelen. Dit geldt zowel voor spelers als rijouders. Ook het afzetten en ophalen van spelers dient te gebeuren vanaf de parkeerplaats.

Nogmaals benadrukken we dat toeschouwers niet aanwezig mogen zijn op het sportpark. We vragen iedereen hier zijn of haar verantwoordelijkheid in te nemen en elkaar aan te spreken als het fout gaat. 

Hilvaria speelt gelijk op bezoek bij RKVVO
Hilvaria JO19-1 net niet

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites