Update 30/4: Ook trainingen jeugd t/m 18 weer van start!

1240
Na overleg met de gemeente Hilvarenbeek worden de trainingen per 30 april ook voor de jeugd t/m 18 jaar hervat. Voor de overige leden blijft het sportpark helaas gesloten!

Het trainingsschema is aan de betrokken gemaild. Let op voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar geldt de 1,5 meter eis zoals door de RIVM is bepaald. De trainer bepaalt wanneer de trainingen hervat worden.

We volgen als vereniging de protocollen die de KNVB hebben geadviseerd. In de onderstaande links kun je protocollen lezen. Zorg dat je deze leest maar nog belangrijker ook toepast. Trainingen zijn op eigen risico en vrijwilligheid. 

https://rinus.knvb.nl/informatie/opstarten-verenigingsvoetbal/protocollen/protocol-voor-trainers

https://rinus.knvb.nl/informatie/opstarten-verenigingsvoetbal/protocollen/protocol-voor-spelers

https://rinus.knvb.nl/informatie/opstarten-verenigingsvoetbal/protocollen/protocol-voor-ouders

https://rinus.knvb.nl/informatie/opstarten-verenigingsvoetbal/categorie-t/m-18-jaar-o14---o19/15-meter-trainingen

Er kan na de trainingen niet bij Hilvaria worden gedoucht en de kantine blijft gesloten. Op de trainingen na blijft het sportcomplex gesloten. Afspraken hierover blijven van kracht.

De vereniging heeft zich opengesteld ook voor niet leden. De niet leden moeten zich voordat ze willen deelnemen aan de trainingen melden via Sjors Sportief; https://www.sjorssportief.nl/activiteit/110408/voetbal

Het Bestuur

Oorspronkelijke berichtgeving:

22/4 Het trainingsschema is aan de betrokkenen gestuurd c.q. gemaild. Er kan na de training niet bij HIlvaria gedoucht worden en de kantine blijft gesloten.

We hebben een schema gemaakt waarin zoveel mogelijk mensen op kunstgras spelen (advies vanuit gemeente) en iedereen 2 keer in de week kan trainen. Daardoor kan helaas niet ieder team trainen op de dagen dat hij gewend was.

Op de trainingen na blijft het sportcomplex gesloten. De afspraken hierover blijven van kracht. Het is ook niet de bedoeling dat tijdens de trainingen andere leden komen voetballen op het sportcomplex.

Hopelijk zullen de regels in mei verder versoepelen zodat er meer leden kunnen gaan trainen. Mochten er wijzigingen plaatsvinden, zullen wij hier meteen op reageren en dit aan jullie communiceren.

20/4 Het bestuur gaat in overleg met de gemeente inzake de versoepeling die vanavond is aangekondigd met betrekking tot trainingen van de jeugd. Wij zullen zo snel mogelijk met een bericht komen over het besluit voor de situatie na 28-04. Tot die tijd is onderstaand nog altijd van kracht!

14/3 We willen nogmaals met klem benadrukken dat het verboden is om de velden van Hilvaria te betreden! We vragen iedereen om hierin zijn of haar verantwoordelijkheid in te nemen! De poort zal gesloten blijven zolang dit nodig is.

Voetbalseizoen amateurs ten einde!
Opnieuw loting voor blinde pool Hilvaria JO19-1

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites