HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria mist stootkracht en verliest van RKVVO

DSC_0705

​Na een snelle achterstand was Hilvaria niet bij machte om het RKVVO echt moeilijk te maken, 0-2.

Al na 7 minuten keek HIlvaria tegen een 0-1 achterstand aan. De bekenaren lieten zich verassen uit een standaard situatie. Hierna werd Hilvaria voetballend wel beter, maar strandde de aanvallen steeds rond het keepersgebied of kwam een voorzet niet aan. RKVVO bleef hierdoor de ploeg met de beste kansen. Na een half uur spelen werd het 2-0 voor de bezoekers. Een overtreding werd over het hoofd gezien en Hilvaria verzuimde vervolgens de bal alsnog uit de eigen zestien weg te werken waardoor de bal in het lege doel gelopen kon worden. 

De tweede helft probeerde Hilvaria het nog wel, maar kon pas in de laatste minuten echt gevaarlijk worden. De bekenaren hadden een penalty verdiend toen Daan van de Wiel in de rug werd gelopen en zouden zodoende nog kunnen denken aan een punt (als was dat wellicht te veel van het goede geweest), maar deze kans werd ze door de scheidsrechter onthouden. Toen een paar minuten voor tijd een bal voor open doel ook nog over geschoten werd was het definitief over en uit voor Hilvaria. Ondanks de ruimte die RKVVO naarmate de tweede helft kreeg wisten de bezoekers, mede door goed verdedigend werk van Hilvaria, hier weinig tegenover te stellen. 

Snel weer vergeten deze wedstrijd en komende zondag de rug rechten in en tegen Someren. De steun van het beekse publiek is daarbij van harte welkom!

Foto's Nick van Hees
Voor zijn overige foto's zie: https://nicksfotografie.nl/2018/12/02/hilvaria-1-rkvvo-1/

Het jubelverslag van RKVVO: https://www.rkvvo.nl/1/1564/rkvvo-maat-te-groot-voor-onmachtig-hilvaria/

Zaalvoetbal bij Hilvaria in de Kerstvakantie 2018
Hilvaria 7 zet ongeslagen uitreeks door

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites