HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Sinterklaas komt vroeg bij Hilvaria 8

Wedstrijdverslag

Na een mislukte bekercampagne, waarin een keer dik werd verloren en twee wedstrijden eindigde in remise is Hilvaria 8 ook slecht begonnen aan de competitie. In een wedstrijd tegen Best Vooruit werd 11 keer gescoord, het werd 4-7 in het voordeel van de ploeg uit Best.

Met name de eerste helft was er sprake van een gebrek aan werklust bij de ploeg uit Hilvarenbeek. Het was duidelijk dat Best kwam om 3 punten mee te nemen, terwijl Hilvaria dacht dit zonder enige strijdlust klaar te kunnen spelen. Na 16 minuten en een aantal goede kansen voor Best stond de 0-1 al op het scorebord. Hilvaria had tot op dat moment nog niks klaargespeeld, maar toch stond het 3 minuten later 1-1, de verdediging van Best stond niet goed opgesteld en Stijn kon de bal afronden na een diepe bal van Lars. In de 20 minuten daarna ging alles mis voor Hilvaria en Best kon uitlopen naar een comfortabele 5-1 voorsprong. Het was prijsschieten voor het doel van Hilvaria en bij Best maakten ze daar dankbaar gebruik van. Vlak voor rust zou Hilvaria binnen 2 minuten nog terugkomen tot 5-3. Eerst door een doelpunt van Tom die een diepe bal van Luuk over de keeper heen wipte en daarna Stijn J die op een vrijwel identieke manier opnieuw een steekpass van Lars afrondde. Ondanks het getoonde spel en de getoonde inzet zat Hilvaria hierdoor nog in de wedstrijd.

In de tweede helft begon Hilvaria sterker en na een gele kaart voor Best na een schandalige vliegende tackle van een verdediger van Best op Stijn kon het tegen 10 man aanzetten. In de 65e minuut maakte ook Tom zijn tweede van de middag door na een goede steekpass van Stan de bal over de keeper heen te lobben. Hierna wist Hilvaria helaas geen vuist meer te maken, zeker niet omdat in de 74ste minuut de 6-4 viel en een aantal minuten ook de 7-4. Hierna was het duidelijk dat Best de 3 punten mee naar huis zal nemen. Hilvaria zal het volgende week uit een ander vaatje moeten tappen, want dan speelt het tegen Brabantia, die hun eerste wedstrijd eenvoudig met 0-7 wonnen. 

Na een laat gelijkspel in Tilburg wint MO17-1 hun ...
Hilvaria start competitie met nederlaag

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites