HILVARIA HIGHLIGHTS

 

SBC MO13-1 - Hilvaria MO13-1

SBC MO13-1 - Hilvaria MO13-1
Ruststand 0-2, eindstand 1-3 doelpunt Esmee,

Deze week moesten we spelen tegen SBC MO13-1, het zag ernaar uit dat de wedstrijd niet doorging omdat er een donkere lucht hing. Maar gelukkig ging de wedstrijd door, we speelden op kunstgras, iedereen had er veel zin in. Liz deed helaas niet mee door een blessure maar kwam ons wel aanmoedigen.Ook vielen later in de wedstrijd Nienke v/d berg en Bregje uit door een blessure aan hun voet. We stonden er dus niet op volle sterkte. 

De tegenstander had een flink aantal grote meiden erin staan, maar toch hebben we er goed tegen gespeeld. De 1e helft speelden we beter dan de tweede helft en kregen we ook 4 tot 5 goede kansen. Maar helaas gingen die er niet in en maakte SBC uit hun enige 2 mogelijkheden wel 2 doelpunten. 

In de 2e helft was het meer middenveld voetbal en waren er ook weinig kansen maar toch waren de coaches heel erg tevreden over hoe goed we hebben gespeeld tegen een voetballend mindere maar fysiek sterkere tegenstander. De tweede helft had SBC nog een doelpunt gemaakt en heeft Esmee er na een mooie actie een bal in geknald. Ondanks de kou waren er toch wat ouders komen kijken en die konden zich dankzij Esmee even opwarmen toen ze mochten juichen. Ik vind het super tof dat ik speelster van de week ben. 

Volgende week moeten we uit naar Eindhoven waar we de vorige keer niet tegen hebben mogen winnen. Ikzelf speelde toen niet mee en ik hoop dat we ze volgende week wel mogen verslaan. Dan zal mag ik samen met de trainers bepalen wie speelster van de week is en dus ook het wedstrijdverslag mag schrijven. Hopelijk zijn we dan ook allemaal weer fit.

Tess van kollenburg

Hilvaria en RWB delen de punten
JO11-1 CUPFIGHTERS, met penalties door naar laatst...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites