HILVARIA HIGHLIGHTS

 

SBC - Hilvaria 5-1

SBC - Hilvaria 5-1

​Een zeer zwak spelend Hilvaria heeft in de uitwedstrijd tegen SBC uit Son en Breugel een pak slaag gekregen.

​Vanaf de eerste minuut was SBC de bovenliggende partij en speelde het Hilvaria van de mat. Mede dankzij de gatenkaas achterin bij het beekse elftal werd voor rust al uitgelopen naar een comfortabele 3-0 voorsprong. Een tussenstand die voor de bekenaren ook nog erger had kunnen zijn wanneer SBC nog iets zuiniger was omgegaan met de kansen. Hilvaria stelde hier in de eerste helft werkelijk niets tegenover. 

In de beginfase van de tweede helft liet Hilvaria toch even zien dat men wel degelijk kan voetballen. Al snel stond de 3-1 op het scorebord uit een penalty van Joost van Doormaal, verkregen door een overtreding op Joerie van Rijswijk. Niet veel later kregen de bezoekers een uitgelezen mogelijkheid op 3-2, maar deze kans werd gemist. Hierna leek de wedstrijd weer wat in balans en hoopte Hilvaria alsnog op de aansluitingstreffer om wellicht alsnog een punt uit het vuur te slepen. Het doelpunt viel echter aan de andere kant. Halverwege de tweede helft werd een lage voorzet van links niet goed verwerkt door de doelman van Hilvaria waardoor de attente spits van SBC de bal in het lege doel kon koppen. Deze 4-1 bleek de genadeslag voor Hilvaria. De wedstrijd kabbelde voort en in de slotfase liet de thuisploeg nog de 5-1 aantekenen. 

Een zeer terechte nederlaag voor de bekenaren in een zeer slechte wedstrijd. Komende zondag kan Hilvaria zicht revancheren voor deze slechte wedstrijd in de thuiswedstrijd tegen EMK.

Hilvaria - EMK 0-0
Hilvaria C3 Kampioen!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites