Roel Timmermans nieuwe trainer JO19-1

image02

De huidige trainer van JO19-1, Dirk-Jan Kroot, heeft reeds aangegeven na dit seizoen een andere uitdaging te gaan zoeken. Wij bedanken Dirk-Jan van harte voor zijn inzet bij de jeugd en hopen hem (wellicht in een andere rol) nog vaak bij Hilvaria te mogen verwelkomen. In de zoektocht naar een opvolger is Hilvaria uitgekomen bij een oude bekende; Roel Timmermans. Voor degene die hem nog niet kent, hij stelt zich graag even aan u voor. Lees verder om digitaal kennis te maken met de nieuwe trainer van JO19-1

1.Wie is Roel Timmermans?

Ik ben een geboren en getogen Bekenaar. Tot en met mijn drieëntwintigste heb ik in Hilvarenbeek gewoond. Samen met Ellen heb ik omzwervingen gemaakt via Maastricht en Tilburg en inmiddels wonen we alweer 3 jaar in Hilvarenbeek. Sinds januari 2020 zijn we trotse ouders geworden van ons zoontje Max.

In het dagelijks leven ben ik actief als Accountmanager bij Orona The Netherlands.

2.Vertel eens over je tijd als voetballer?

Ik ben op mijn zesde begonnen als voetballer bij Hilvaria en heb alle jeugdafdelingen doorlopen. Met diverse elftallen hebben we kampioenschappen mogen vieren en met het tweede hebben we de bekerfinale gespeeld. Na een aantal jaren bij de senioren te hebben gevoetbald ben ik op mijn vierentwintigste gestopt met voetballen en ben ik als trainer verder gegaan binnen Hilvaria.

3.Waarom ben je trainer geworden?

Het training geven is mij met de paplepel ingegoten. Johan (vader) en Arno (oom) Timmermans zijn beide jarenlang actief geweest als trainers binnen Hilvaria. Op mijn zestiende ben ik zelf begonnen met training geven aan de toenmalige E-pupillen. Bij diverse teams ben ik daarna als trainer actief geweest. In 2015 heb ik mijn UEFA C-diploma behaald bij de KNVB en in het seizoen 2018-2019 heb ik als trainer een uitstap gemaakt naar de JO19-1 van Oirschot-Vooruit. 

Voor mij is het nu een mooi moment om terug te keren bij Hilvaria en de uitdaging aan te gaan als trainer van de JO19-1. Graag tot volgend seizoen!

Aanmelden nieuwe (jeugd)leden
Landbouwverkeer Hilvarenbeek

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites