Robey voetbaldagen 2020

Robey-voetbaldagen-2020

​Schrijf je nu in voor de Robey voetbaldagen 2020

Alle voetbal(st)ers geboren van 1 januari 2007 (en meiden vanaf 1 januari 2006) tot en met 31 december 2013 kunnen zich voor de Robey voetbaldagen inschrijven!
Nadat de KNVB jaren terug al voetbaldagen organiseerde in verschillende regio's willen wij nu in de regio Tilburg op de velden van VOAB te Goirle voetbaldagen gaan organiseren voor de regio.
Dus heb je zin om in de zomervakantie lekker te voetballen meld je dan aan!

Programma
Tijdens de Robey voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie dagen aangeboden. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting maar wel inclusief lunch. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen. Bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen tevens keeperstraining gegeven. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een Robey tenue en een deelnamecertificaat met groepsfoto.

Locatie, data & kosten
De Robey voetbaldagen worden op maandag 10 augustus, dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus 2020 gehouden op Sportpark v/d Wildenberg (complex VOAB).
Het deelnamebedrag voor de editie 2020 bedraagt € 110,- en na aanmelding ontvangt u een mail met verdere informatie waaronder de betalingsinformatie.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar robeyvoetbaldagen@gmail.com met daarin vermeld je naam, contactgegevens (adres, huistelefoon, mobiele nummer, emailadres), je geboortedatum (eventueel team/niveau), shirt + broek en sokkenmaat (van het merk Robey) en verder eventuele opmerkingen m.b.t. eten/allergieën etc.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn kunt u ze altijd stellen per mail.

Met sportieve groet,
Organisatie Robey voetbaldagen

Nieuwe hoofdtrainers voor Hilvaria 1 & 2, trainer ...
Hilvaria MO15-1 kampioen!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites