HILVARIA HIGHLIGHTS

 

RKSV Oisterwijk - Hilvaria 1-7

RKSV Oisterwijk - Hilvaria 1-7

​De laatste wedstrijd van het seizoen is door Hilvaria op bezoek bij het reeds gedegradeerde RKSV Oisterwijk met ruime cijfers gewonnen. Na een 0-6 ruststand nam Hilvaria wat gas terug en stond na 90 minuten de 1-7 eindstand op het bord.

​De score had in de eerste helft al hoger uit kunnen vallen als Hilvaria het vizier nog wat scherper had staan, maar als je zoveel kansen krijgt zullen er ook altijd een paar gemist worden. De zes doelpunten van de eerste helft kwamen op naam van Joost van Doormaal, Joerie van Rijswijk en Koen Wijten. Zij waren ieder goed voor twee doelpunten. Tegen het einde van de eerste helft kreeg RKSV Oisterwijk nog wat mogelijkheden om wat terug te doen, maar zoals er achterin niet scherp verdedigd werd was de voorhoede niet scherp genoeg in het afronden. 

Ondanks dat Hilvaria in de tweede helft wat gas terug nam en ook de reserves voldoende speelminuten bood kreeg men nog voldoende mogelijkheden om de score hoger te doen uitvallen. De scherpte was er echter wel vanaf bij Hilvaria en de doelman van Oisterwijk wilde ook niet meewerken aan een beeks feestje. Er viel in de tweede helft nog 1 doelpunt voor Hilvaria dat werd gescoord door Harm aan het Rot in zijn allerlaatste wedstrijd in het eerste elftal van Hilvaria. Hij kopte een rebound van de keeper in het doel en kreeg meteen hierna een applauswissel waarmee zijn periode van 13 jaar in het eerste dan echt ten einde kwam. HARM BEDANKT! 

Noemenswaardig is ook de invalbeurt als spits van reservedoelman Boet van Gorp, die hiermee beloond en bedankt werd voor zijn trouwe dienst als reservedoelman. Het scoren was Boet echter niet gegund ondanks een aantal goede mogelijkheden. In de laatste minuut wist Oisterwijk dan toch nog de eretreffer te maken. De doelman van Hilvaria stond onnodig een rebound toe die kon worden binnengelopen door Oisterwijk. Ondanks dat deze speler buitenspel stond op het moment van de vrije trap kende de scheidsrechter het doelpunt gewoon toe en helaas voor de doelman kwam hij daarmee dus niet weg met zijn slippertje. 

Hilvaria sluit met deze ruime zege het seizoen af op de vijfde plaats in de ranglijst en kan hiermee tevreden terugkijken op het eerste seizoen in de derde klasse. Spelers en Staf kunnen nu beginnen aan hun welverdiende vakantie om zich op te laden voor het volgende seizoen waarin men mag gaan proberen deze prestatie te evenaren of zelfs te verbeteren.

Monsterscore voor Hilvaria ME1!
Hilvaria F4 kampioen!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites