HILVARIA HIGHLIGHTS

 

RKSV Boxtel MO-11-1 Hilvaria Mo-11-1

RKSV Boxtel MO-11-1 Hilvaria Mo-11-1

Vandaag mocht Hilvaria MO11-1 vroeg uit de veren voor de 8:45 uit tegen RKSV Boxtel. Zo vroeg zelfs dat de kantine nog niet open was voor de tenues. De dames vooruit gestuurd en de andere auto zette de achtervolging in met de tas kleding. Net op tijd kwam ons team op het veld en enkel een korte warming up voordat de wedstrijd begon.

Na de winst vorige week gingen onze dames meteen goed van start door de druk erop te zetten. Dit resulteerde al snel in een 1-0 voorsprong en de tweede volgde snel. Hilvaria bleef goed spelen en druk zetten en konden met een 3-0 de rust in. 

Ondanks dat er een aantal dames zich niet helemaal super voelde werd de druk in de tweede helft opgevoerd en met goed overspel breidde ze de voorsprong uit met nummer 4, 5 en 6. Ook Boxtel bleef voetballen en zag een mogelijkheid om de nul van het scorebord te halen, 1-6. De 1-6 bleef lang op het scorebord staan tot er weer een goede aanval kwam tot 1-7, maar we moesten er nog 1 incasseren voor de eindstand van: 2-7. Wederom weer geweldig gedaan dames.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen de koploper in onze competitie OJC Rosmalen MO-11-2

Hilvaria eindelijk van de hatelijke 0 punten af
Schandalige overtredingen ontsieren knappe winst J...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites