QWAN nieuwe sponsor MO15-1

QWAN nieuwe sponsor MO15-1

​QWAN (Quality Without A Name) is de trotse sponsor van HIlvaria MO15-1. De komende 3 jaar zullen deze toppers spelen met het logo van QWAN op hun shirt.

​Even voorstellen:
Wij zijn QWAN (Quality Without A Name), een initiatief van pragmatische softwareontwikkelaars. We trainen en begeleiden teams, coachen mensen en voeren softwareprojecten op maat uit. We zijn gespecialiseerd in wendbaar (agile en lean) ontwikkelen. Wendbaar ontwikkelen betekent continu wijzigingen aanbrengen in software, omdat wensen van klanten veranderen. De volgende waarden zijn daarbij voor ons belangrijk: 

Eenvoud omdat je software alleen makkelijk kan wijzigen als het ontwerp eenvoudig is opgezet.
Effectieve communicatie, zowel met de klant als tussen ontwikkelaars is essentieel om tot het juiste resultaat te komen.
Feedback op basis van tastbare resultaten maakt het mogelijk om bij te sturen. Feedback op alle nivo's, zowel op basis van de opgeleverde software, als van automatische testen die als vangnet dienen bij het wijzigen van de software.
Respect tussen ontwikkelaars binnen een team is essentieel om effectief met elkaar te kunnen werken, net als respect tussen klant en het team. 
En tenslotte moed is noodzakelijk om effectief voorwaarts te komen. Bijvoorbeeld een nieuwe techniek uit te proberen of vroegtijdig eerlijk te zijn over tegenvallers om zodat er op tijd bij gestuurd kan worden. 

Software ontwikkeling is teamwork, net als voetbal. We denken dan ook dat, eenvoud (in spel), communicatie (op het veld), positieve feedback op elkaar en respect voor elkaar, de scheids en de tegenstander en moed om af en toe een risicootje te nemen zeer toepasbaar zijn op voetbal. 

We wensen deze meiden veel sportief succes de komende seizoenen. Met dit shirt zullen zij het doel zeker vinden!

Rob Westgeest

Webmaster Hilvaria vader geworden
KNVB reageert op uitkomst onderzoekt RIVM

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites