HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Promotie voor Hilvaria 2!

Promotie voor Hilvaria 2!

​Met een klinkende 3-0 zege heeft het tweede elftal promotie naar de 2e klasse afgedwongen.

Spelers en staf waren voorbereid op een stormloop van gastheer Broekhoven 3, maar op een klein offensief in het eerste kwartier van de wedstrijd na bleef de die stormloop uit. Hilvaria controleerde de wedstrijd en gaf amper een kans weg. Gesteund door de 5-1 overwinning in de thuiswedstrijd groeide het vertrouwen in een goede afloop met de minuut. Zeker nadat Marcel Liebregts de ploeg op een 1-0 voorsprong zette. 

Dit was tevens de ruststand. Na rust zakte de moed Broekhoven steeds verder in de schoen. De thuisploeg probeerde nog wel de eer te redden, maar de verdediging van Hilvaria gaf geen krimp. Zo kon de ploeg uit Hilvarenbeek nog eenvoudig uitlopen naar 3-0 door doelpunten van Jisk van Teeffelen. Hiermee kon promotie niet meer ontglippen en kreeg scheidend coach Frank van Dongen nog de kans om spelers die na dit seizoen afscheid nemen een publiekswissel te gunnen. Na het laatste fluitsignaal kon de feestvreugde losbarsten. 

Een bizar seizoen voor spelers en staf dat promoveert nadat het voor de winterstop slechts 3 punten had verzameld. Een zeer knappe prestaties van het tweede elftal!

Bekijk hier de foto's van Broekhoven 3 op de facebook pagina's van de zogenoemde 'Black Devils'.

Bekijk hieronder het mooie filmpje van Nick van Hees over de promotiewedstrijd:

Hilvaria E3 pakt voor de 3e keer de 1e prijs oftew...
Hilvaria ME1 verliest bekerfinale

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites