HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Procedure Afgelastingen

Procedure Afgelastingen

​Waar voorheen bij afgelastingen van de grasvelden er helemaal niet gevoetbald kon worden, kunnen we nu gebruik maken van het kunstgrasveld. Lees verder voor de procedure bij afgelastingen.

Wedstrijden 
Waar voorheen bij afgelastingen van de grasvelden er helemaal niet gevoetbald kon worden, kunnen we nu gebruik maken van het kunstgrasveld. Indien er op voorhand twijfel bestaat of op zaterdag en zondag gevoetbald kan worden wordt door de wedstrijdsecretaris een alternatief programma gemaakt dat bij afgelasting te vinden is op http://www.hilvaria.nl/afgelasting. Dit programma wordt opgesteld aan de hand van een regeling met daarin onderstaande volgorde die door de KNVB is bepaald:

1. Competitiewedstrijden A-categorie met nacompetitie (1e, 2e, JO19-1 & JO17-1), waarbij JO19-1 ten opzichte van JO17-1 voor gaat aangezien er meer teams in de competitie staan
2. Bekerwedstrijden A-categorie (1e, 2e, JO19-1, JO17-1 & JO15-1)
3. Bekerwedstrijden B-categorie
4. Competitiewedstrijden A-categorie zonder nacompetitie (JO15-1)
5. Competitiewedstrijden B-categorie waarbij teams met de meeste te spelen wedstrijden voorrang hebben
Het kan dus zijn dat bepaalde teams wel voetballen op zaterdag en je eigen team niet. Zoals gezegd hebben we als Hilvaria hier geen invloed op. 

Trainingen
Zodra de grasvelden voor de trainingen afgekeurd zijn, treedt het alternatief trainingsschema in werking, dit zal op http://www.hilvaria.nl/afgelasting aangegeven worden. Via onderstaande link vind je het alternatief trainingsschema dat per 7 november 2016 bij afgelastingen van kracht gaat. 

Bij afgelasting van de grasvelden (D en B) zullen de trainingen van veld D en veld C beide op veld C (kunstgras) plaatsvinden. Dit betekent dat elk team een kleiner veld ter beschikking heeft, maar elk team kan wel minimaal 1 keer in de week trainen. Niet alle teams die op het B veld staan ingepland hebben dan training. Deze teams trainen allemaal al wel een andere dag op het D- of C-veld. 

Het Bestuur

pdf
Bestandsnaam: Alternatief-trainingsschema-2016-2017.pdf
Bestandsgrootte 172 kb
Download Bestand
Wedstrijdverslag MO11-1
Wedstrijdverslag SC ’t Zand 10 - Hilvaria 6

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites