HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Procedure Afgelasting

Nieuws

​De dagen worden korter en het weer kouder en natter daarom is het goed om dit artikel omtrent de procedure bij afgelastingen nog eens te lezen zodat je goed bent voorbereid op eventuele afgelastingen.

Wedstrijden
Indien er op voorhand twijfel bestaat of op zaterdag en zondag gevoetbald kan worden wordt door de wedstrijdsecretaris een alternatief programma gemaakt dat bij afgelasting te vinden is op http://www.hilvaria.nl/afgelasting. Dit programma wordt opgesteld aan de hand van een regeling met daarin onderstaande volgorde die door de KNVB is bepaald:

1. Competitiewedstrijden A-categorie met nacompetitie (1e, 2e);
2. Bekerwedstrijden A-categorie (1e, 2e, 3e, VR1, JO19-1, JO17-1 & JO15-1);
3. Bekerwedstrijden B-categorie;
4. Competitiewedstrijden A-categorie (1e, 2e, 3e, VR1, JO19-1, JO17-1 & JO15-1);
5. Competitiewedstrijden B-categorie waarbij teams met de meeste te spelen wedstrijden voorrang hebben.

Het kan dus zijn dat bepaalde teams wel voetballen op zaterdag en je eigen team niet. Zoals gezegd hebben we als Hilvaria hier geen invloed op.

Trainingen
Zodra de grasvelden voor de trainingen afgekeurd zijn, treedt het alternatief trainingsschema in werking. Dit schema is gepubliceerd op http://www.hilvaria.nl/afgelasting. Via onderstaande link vind je het alternatief trainingsschema.

Bij afgelasting van de grasvelden (D en E) zullen de trainingen van veld D en veld C beide op veld C (kunstgras) plaatsvinden. Dit betekent dat elk team een kleiner veld ter beschikking heeft. En dat de trainingen op veld E zullen komen te vervallen.

Hilvaria loopt zich stuk op SV Braakhuizen
Activiteiten bij Hilvaria

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites